ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνάντηση Ουζουνίδη με τους επικεφαλής της Ακαδημίας

ΑΦΙΞΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ (EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)
ΑΦΙΞΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ (EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Την Δευτέρα το μεσημέρι έγινε στο "Γ. Καλαφάτης" συνάντηση ανάμεσα στον Μαρίνο Ουζουνίδη και τον Κώστα Φρατζέσκο με τους δυο προπονητές να συζητούν για θέματα της Κ20 που άπτονται και της πρώτης ομάδας.

Μια πολύωρη συνάντηση ανάμεσα στο τεχνικό τιμ της πρώτης ομάδας προεξέχοντος του Μαρίνου Ουζουνίδη και τα στελέχη της ακαδημίας πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το μεσημέρι στο "Γ. Καλαφάτης" μετά το τέλος της προπόνησης της πρώτης ομάδας.

Σε αυτή μετείχαν πλην του 49χρονου τεχνικού και οι Κόλα, Μαραγκός, Γιάγκος από πλευράς της πρώτης ομάδας ενώ ήταν παρόντες ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας Τάκης Φύσσας, ο συντονιστής αναπτυξιακού προγράμματος Θόδωρος Ελευθεριάδης και ο τεχνικός της Κ20 Κώστας Φρατζέσκος.

Η συζήτηση έγινε προκειμένου το τιμ της πρώτης ομάδας να κάνει γνωστό στους υπεύθυνους της ακαδημίας για τον τρόπο που θέλει να λειτουργεί στη διάρκεια της σεζόν η ομάδα Νέων ώστε τα παιδιά που προωθούνται να μπορούν να ανταποκριθούν άμεσα στις απαιτήσεις που έχει η πρώτη ομάδα.

Φυσικά έγινε συζήτηση και για κάποια παιδιά που τώρα μετέχουν στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και τι θα γίνεται στην διάρκεια της χρονιάς, όπως οι Μπουζούκης, Πίσπας, Εμμανουηλίδης και το αν θα αγωνίζονται στα ματς της Κ20 ή όχι.

Ενώ συζητήθηκε και το τι θα γίνει με κάποια παιδιά που δεν υπολογίζονται από την πρώτη ομάδα και τον Μαρίνο Ουζουνίδη αλλά έχουν επαγγελματικό συμβόλαιο όπως ο Μίγγος και το πιθανότερο είναι πως ο 19χρονος μέσος θα αποχωρήσει ως δανεικός.

Δεν αποκλείεται την επόμενη εβδομάδα να γίνει και άλλη μια συνάντηση όπως επίσης τόσο ο Χριστόφορος Κόλα αλλά και ο Νίκος Γιάγκου να βρεθούν τις επόμενες μέρες στις προπονήσεις της Κ20.

ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ

Εν τω μεταξύ στη συνάντηση που είχαν οι δυο προπονητές οριστικοποιήθηκε και το φιλικό ανάμεσα στην πρώτη ομάδα και την αντίστοιχη των Νέων που θα διεξαχθεί την Παρασκευή το απόγευμα, με ώρα έναρξης στις 6:30μ.μ., στο "Γ. Καλαφάτης".

Σε ένα ματς όπου ο Ουζουνίδης θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όσους δεν παίξουν με την Γκαμπάλα ενώ ο Φρατζέσκος θα μπορέσει να τσεκάρει την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του. Φυσικά ο 49χρονος τεχνικός της πρώτης ομάδας θα δει και τους επαγγελματίες των Νέων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ