ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στο Άγιαξ - Παναθηναϊκός

Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στο Άγιαξ - Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η επικείμενη παρουσία χιλιάδων οπαδών του Παναθηναϊκού στο Άμστερνταμ, κυρίως όσων δεν έχουν εισιτήριο, απασχολεί σοβαρά την ολλανδική αστυνομία και τη διοίκηση του Άγιαξ.

Με τα στελέχη του Άγιαξ και αξιωματικούς της ολλανδικής αστυνομίας, συναντήθηκαν την Πέμπτη (13/10) στο Άμστερνταμ ο υπεύθυνος αγώνων του Παναθηναϊκού, Σπύρος Βλάχος και ο υπεύθυνος ασφαλείας, Απόστολος Κασκάνης.

Η συνάντηση είχε αντικείμενο τα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν για τη διαχείριση των Ελλήνων φιλάθλων, οι οποίοι θα μεταβούν στην πρωτεύουσα της Ολλανδίας για το παιχνίδι των δύο ομάδων, την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου στο Amsterdam Arena.

Η ΠΑΕ έχει εξασφαλίσει 2.600 εισιτήρια, που έχουν διατεθεί και έχει εισπράξει δύο αρνητικές απαντήσεις από τη διοίκηση του Άγιαξ, για την παροχή επιπλέον εισιτηρίων.

Ωστόσο, πάρα πολλοί οπαδοί του Τριφυλλιού θα μεταβούν στο Άμστερνταμ χωρίς να έχουν διασφαλίσει την είσοδο τους στο γήπεδο, είτε έχοντας εξασφαλίσει μία θέση σε θύρες που αντιστοιχούν στους φιλάθλους του Άγιαξ.

Αυτά τα φαινόμενα κρίνονται ανησυχητικά από τους αξιωματικούς της ολλανδικής αστυνομίας και το ζήτημα συζητήθηκε στη σύσκεψη. Αποφασίστηκαν τα μέτρα ασφαλείας που θα ισχύσουν και τα οποία θα γνωστοποιηθούν λίγες μέρες πριν τη διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Η ομαλή παραμονή και προσέλευση των Ελλήνων στο Άμστερνταμ αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα και για τους διοικούντες την ΠΑΕ, διότι ο Παναθηναϊκός τελεί σε ποινή υπό αναστολή από την UEFA και δέχτηκε υψηλό πρόστιμο για όσα συνέβησαν στο ματς με τον Άγιαξ στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Οπότε, το τελευταίο που θα ήθελαν ήταν να απασχολήσουν ξανά την Πειθαρχική Επιτροπή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ