ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σύνθημα ανασύνταξης από τον Στραματσόνι

Σύνθημα ανασύνταξης από τον Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι επιχείρησε να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του και είχε ιδιωτική συνομιλία με τον Μουμπάρακ Γουακάσο.

Να μετριάσει την απογοήτευση των ποδοσφαιριστών του, επιχείρησε μετά τη λήξη του παιχνιδιού ο Αντρέα Στραματσόνι. Ο Ιταλός προπονητής μίλησε στα αποδυτήρια και επανέλαβε ότι πρέπει να αλλάξουν τη νοοτροπία τους αναφορικά με τη διαχείριση των αποτελεσμάτων.

"Βλέπω ότι είστε απογοητευμένοι και καταλαβαίνω γιατί. Αλλά, δεν έχουμε χρόνο να μείνουμε σε αυτό το παιχνίδι. Δυστυχώς ηττηθήκαμε, θα αναλύσουμε τα λάθη μας στις επόμενες μέρες, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε. Έχουμε παιχνίδι την Κυριακή" τόνισε, μεταξύ άλλων ο Στραματσόνι.

Συνεχίζοντας, ο Στραματσόνι εξήγησε ότι η ομάδα πρέπει να μάθει να αντιδρά σωστά και ώριμα μετά από νίκες και ήττες, ώστε να μην επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό για τις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις της.

Ακόμα, ο 39χρονος κόουτς είχε συνομιλία με τον Μουμπάρακ Γουακάσο, με θέμα την αντίδραση που είχε ο Γκανέζος χαφ στη φάση που προκάλεσε την αποβολή του. Εκτός από τις αγωνιστικές ικανότητες, ο Στραματσόνι ξέρει τον εκρηκτικό χαρακτήρα του 26χρονου ποδοσφαιριστή και τον παρατήρησε για τη συμπεριφορά του, σε ένα σημείο που η ομάδα τον χρειαζόταν.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ