ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σύγκρουση λόγω Μποροβήλου με τη Superleague

Σύγκρουση λόγω Μποροβήλου με τη Superleague
Αλαφούζος INTIME SPORTS

H ΠΑΕ Παναθηναϊκός απέχει από τη δεύτερη συνάντηση επιτροπή της Superleague με στελέχη της Nova για την ανανέωση της κεντρικής διαχείρισης, αρνούμενη να συνυπάρξει με τον Γιώργο Μποροβήλο.

Την ευθεία σύγκρουση με τη Superleague και την υπονόμευση των συζητήσεων με τη Nova για την ανανέωση της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, έχει αποφασίσει η διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στη δεύτερη συνάντηση μιας επιτροπής του Συνεταιρισμού με στελέχη του συνδρομητικού καναλιού, η ΠΑΕ επέλεξε να μην παραστεί, αν και αποτελούσε μέλος της ομάδας συζήτησης.

Στο Τριφύλλι εξηγούν ότι απέχουν από τη διαδικασία, καθώς το ρήγμα με τον πρόεδρο, Γιώργο Μποροβήλο, έχει βαθύνει ακόμα περισσότερο το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Πέραν των καταβολών του στο ποδόσφαιρο, χρεώνεται στον Μποροβήλο η στάση που τήρησε στο επεισοδιακό ΔΣ της διοργανώτριας αρχής, με τα γεγονότα ανάμεσα στους Γιάννη Αλαφούζο και Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς και την επίθεση που δέχτηκε ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Συνεπώς, στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι δεν μπορούν να συμμετέχουν στην ίδια διαπραγμάτευση με τον Μποροβήλο και εμμένουν στην αποχή από τις συζητήσεις.

Οι διοικούντες έχουν απόλυτη επίγνωση του μεγέθους της ομάδας που εκπροσωπούν και θεωρούν ότι μπορούν να ασκήσουν πίεση για την επίτευξη των στόχων τους.

Άλλωστε, στην πρώτη συνάντηση των αντιπροσώπων της Superleague και της Nova, όπου ο Παναθηναϊκός απείχε και τότε, το μήνυμα του συνδρομητικού ήταν ότι χωρίς το Τριφύλλι δεν υπογράφεται η νέα σύμβαση.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός έχει παράπονα και από τη Nova για το πως καλύπτει τα παιχνίδια και για τον τρόπο των μεταδόσεων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ