ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στραματσόνι: "Το οφσάιντ ίσως άλλαζε το ματς"

Στραματσόνι: "Το οφσάιντ ίσως άλλαζε το ματς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι στάθηκε στη φάση που υποδείχτηκε το οφσάιντ στον Μπεργκ και τόνισε πως οι αλλαγές του δεν βοήθησαν τον Παναθηναϊκό.

Μάθημα για τη συνέχεια πρέπει να πάρει ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον Αντρέα Στραματσόνι. Ο Ιταλός τόνισε ότι η απόδοση στην ισοπαλία με τον Παναιτωλικό δεν ήταν η ενδεδειγμένη και αναφέρθηκε στη φάση που ο Μπεργκ υποδείχτηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντρέα Στραματσόνι στη συνέντευξη Τύπου:

Για τη φάση του ακυρωθέντος γκολ:« Η φάση αυτή, έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, θα μπορούσε να αλλάξει συνολικά τη ροή του παιχνιδιού. Ήμουνα σε θέση που είχα ξεκάθαρη εικόνα και φυσικά δεν υπάρχει οφσάιντ. Το είπα μετά το τέλος του αγώνα στους διαιτητές, και παραδέχθηκαν ότι ίσως έγινε λάθος. Δεν λέω ότι θα είχαμε κερδίσει αλλά θα ήταν διαφορετικό το παιχνίδι».

Για τον τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα του:« Σήμερα δεν παίξαμε με τον τρόπο που θα θέλαμε. Η απώλεια των βαθμών θα πρέπει να μας γίνει μάθημα για τη συνέχεια, το είπα και στους παίκτες μου μετά το παιχνίδι. Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα με τις αλλαγές, αλλά αυτό δεν συνέβη».

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ουάρντα: « Σήμερα ήρθαμε εδώ για να παίξουμε με τον Παναιτωλικό κι εγώ είμαι εδώ για να μιλήσω για τον Παναθηναϊκό».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ