ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στραματσόνι: "Θέλουμε καλή αρχή σε Ελλάδα και Ευρώπη"

Στραματσόνι: "Θέλουμε καλή αρχή σε Ελλάδα και Ευρώπη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι αναγνώρισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να έχει συνοχή λόγω των πολλών αλλαγών και έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση στο φιλικό παιχνίδι με τον Άρη.

Καλά λόγια επιφύλαξε για τους ποδοσφαιριστές του ο Αντρέα Στραματσόνι, μετά το ισόπαλο 1-1 στο φιλικό με τον Άρη. Ο Ιταλός προπονητής τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει καλή αρχή στο πρωτάθλημα και στο Europa League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντρέα Στραματσόνι:

Για την απόδοση του Παναθηναϊκού: "Ήταν ένα καλό τεστ για όσους ποδοσφαιριστές δεν παίζουν πολύ και μια καλή δοκιμή για μας και εισέπραξα χρήσιμα στοιχεία.Θα μπορούσαμε και καλύτερα αλλά δεν είναι εύκολο με ποδοσφαιριστές που δεν έχουνε παιχνίδια να βρούμε ρυθμό".

Για τα επόμενα παιχνίδια: "Πρέπει να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα όπως και κοντά στον Άγιαξ στο ξεκίνημα του ομίλου στο Europa League".

Για τις συνθήκες του φιλικού: "Είναι καλό να έχουμε τέτοια φιλικά παιχνίδια με δυνατούς αντιπάλους, θυμάμαι τον Αναστόπουλο από τη Serie A, ενώ έχει καλούς ποδοσφαιριστές όπως οι Ίλιτς και Μιλούνοβιτς και του εύχομαι καλή επιτυχία".

Για τις μεταγραφές και αν τελείωσαν: "Για μας οι μεταγραφές τελείωσαν. Πλέον και αφού είμαστε Παναθηναϊκός θα πρέπει μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη και πρέπει να το αποδεικνύουμε αυτό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ