ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στραματσόνι: "Συνεχίζουμε σε όλες τις διοργανώνεις και αυτό είναι πολύ θετικό"

Στραματσόνι: "Συνεχίζουμε σε όλες τις διοργανώνεις και αυτό είναι πολύ θετικό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όπως ήταν λογικό ο Αντρέα Στραματσόνι μετά το τέλος του αγώνα με την Μπρόντμπι μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του, στάθηκε στη σημασία της πρόκρισης και έστειλε μήνυμα στους παίκτες του ότι θα τους χρειαστεί όλους στην διάρκεια της σεζόν.

Ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού, η παρουσία του στους ομίλους του Europa League, είχε επιτευχθεί οπότε ο Αντρέα Στραματσόνι είχε κάθε λόγο να είναι απόλυτα ευχαριστημένος και ανακουφισμένος στα αποδυτήρια του τριφυλλιού μετά το ματς με την Μπρόντμπι. Ο Ιταλός τεχνικός στη σύντομη ομιλία του στα αποδυτήρια μοίρασε συγχαρητήρια στους πράσινους και στάθηκε στη σημασία της πρόκρισης ενώ έστειλε ένα μήνυμα στους παίκτες του ενόψει της συνέχειας.

Χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο Ιταλός προπονητής είπε:

"Συγχαρητήρια για την πρόκριση. Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Κάναμε μια καλή εμφάνιση, κυρίως στο δεύτερο μέρος και πήραμε άξια την πρόκριση. Πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο, συνεχίζουμε σε όλες τις διοργανώσεις και αυτό είναι πολύ θετικό για όλους στην ομάδα. Έχουμε φτιάξει ένα πολύ καλό γκρουπ και θα σας χρειαστώ όλους στην διάρκεια της σεζόν, οπότε θέλω να είστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή".

Τριήμερο ρεπό οι πράσινοι

Ο Ιταλός τεχνικός μάλιστα στη συνέχεια ανακοίνωσε στους παίκτες του τριφυλλιού και το "δώρο" του που ήταν το τριήμερο ρεπό καθώς οι πράσινοι θα επανέλθουν ξανά στις προπονήσεις την Δευτέρα το απόγευμα έχοντας την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν τα επόμενα τρία 24ώρα. Το γεγονός ότι δεν υπάρχει αγωνιστική υποχρέωση για το πρωτάθλημα έδωσε αυτή τη δυνατότητα στον προπονητή των πράσινων.

Στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού μετά το ματς με την Μπρόντμπι βρέθηκε και ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού, Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος όμως δεν θέλησε να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές των πράσινων και αρκέστηκε να δώσει συγχαρητήρια για την πρόκριση.

Άφιξη με... κούνημα

Οι πράσινοι έφτασαν στην Αθήνα στις 4.00 τα ξημερώματα μετά από μια καλή πτήση αλλά μια προσγείωση με αρκετό... κούνημα λόγω του αέρα που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στην Αθήνα. Δεν υπήρξε βέβαια κάποιο απρόοπτο και οι πράσινοι λίγο μετά τις 4.00 αναχώρησαν για το σπίτι τους ώστε να ξεκουραστούν και να ηρεμήσουν, περιμένοντας την αποψινή κλήρωση για τους ομίλους του Europa League.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ