ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στραματσόνι: "Στην Ευρώπη δεν θέλω να είμαι θεαματικός"

Στραματσόνι: "Στην Ευρώπη δεν θέλω να είμαι θεαματικός"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Μπρόντμπι ο Αντρέα Στραματσόνι μίλησε για τη διαφορά της φιλοσοφίας του στα Ευρωπαϊκά ματς σε σχέση με το ελληνικό πρωτάθλημα και την ικανότητα του Παναθηναϊκού να αλλάζει αγωνιστικό στιλ.

Στα... όρθια και στην μικτή ζώνη έγινε η συνέντευξη Τύπου του Αντρέα Στραματσόνι στη Δανία με τον Ιταλό τεχνικό να μιλάει για τη σημασία της πρόκρισης στους ομίλους του Europa League ενώ εν συνεχεία στάθηκε στην διαφορά της φιλοσοφίας του στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια και τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος με τον Στραματσόνι να λέει ότι στην Ευρώπη δεν θέλει να είναι θεαματικός αλλά δύσκολα αντιμετωπίσιμος.

Χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός είπε:

Κοπεγχάγη, αποστολή: Μπάμπης Τσιμπίδας

"Όλοι ξέρετε πόσο σημαντικό ήταν να προκριθούμε για την ομάδα, για μένα, τους παίκτες, τους οπαδούς. Η ιστορία του Παναθηναϊκού επιβάλει να είμαστε στους ομίλους. Εγώ και το επιτελείο μου δουλεύουμε σκληρά αλλά ξέρετε ότι ήρθαμε σε μια δύσκολη στιγμή στον Παναθηναϊκό. Σήμερα ήταν σημαντικό να μην χάσουμε. Αυτοί έχασαν την ισορροπία τους κάποια στιγμή, εμείς όχι. Μπορούμε να βελτιωθούμε πολύ γιατί είμαστε ακόμα στην αρχή".

Το ότι δεν είχατε παιχνίδι στην Ελλάδα σας βοήθησε;
"Η Ελλάδα και η Ευρώπη είναι δυο διαφορετικά πράγματα. Στην Ευρώπη δεν θέλω να είμαι θεαματικός αλλά δύσκολα αντιμετωπίσιμος. Στην Ελλάδα ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε για την πρώτη θέση. Θα δείτε έναν άλλο Παναθηναϊκό και είναι σημαντικό ότι μπορούμε να αλλάζουμε το στιλ μας και αντιμετωπίζουμε το πρωτάθλημα με μεγάλο κίνητρο".

Ο Λέτο άλλαξε την εικόνα του αγώνα;
"Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε με τον Μπεργκ και τον Ιμπάρμπο που δεν είναι κλασικός φορ αλλά. Στο δεύτερο αλλάξαμε την τακτική όχι γιατί ο Ιμπάρμπο δεν ήταν καλός απλώς ήθελα έναν διαφορετικό επιθετικό. Γιατί με τον Λέτο και τον Μπεργκ μπορούσαμε να βγάλουμε καταστάσεις δυο εναντίων δυο. Έβαλα μετά τον Λουντ γιατί ήθελα έναν παίκτη και για τα μαρκαρισματα. Είχε την ευκαιρία να κάνει και το 2-1, είναι ένας έξυπνος παίκτης και η αλλαγή αυτή απέδωσε. Δεν έγινε όμως για να βγει κάποιος που ήταν κακός αλλά για να αλλάξω την στρατηγική μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ