ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στραματσόνι: "Ποτέ δεν τα παρατάω στη ζωή μου"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΦΗ - ΠΑΟ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΦΗ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Ο Αντρέα Στραματσόνι τόνισε ότι θα συνεχίσει να προσπαθεί για να βελτιώσει τον Παναθηναϊκό και ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα από τον ΟΦΗ, ενώ τόνισε πως υπάρχουν ακόμα πιθανότητες πρόκρισης.

Καμία διάθεση να αφήσει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού δεν έδειξε ο Αντρέα Στραματσόνι στη συνέντευξη Τύπου, αφού τόνισε πως "ποτέ δεν τα παρατάω στη ζωή μου". Ο προπονητής του Παναθηναϊκού εξήγησε πως προήλθε η ήττα από τον ΟΦΗ και πρόσθεσε πως χρειάζεται περισσότερη δουλειά για να βελτιωθεί η κατάσταση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντρέα Στραματσόνι στη συνέντευξη Τύπου:

"Είναι απίστευτος ο τρόπος που χάσαμε το παιχνίδι. Μέχρι το λάθος του Κουλιμπαλί ελέγχαμε απόλυτα το παιχνίδι. Δε μας είχε κάνει καμία ευκαιρία ο ΟΦΗ μέχρι τότε. Μετά το 1-1 δεν αντιδράσαμε όπως θα θέλαμε. Παρότι είχαμε χρόνο να αλλάξουμε την κατάσταση δεν το κάναμε και για μένα είναι απίστευτο ότι χάσαμε το παιχνίδι και είναι απαράδεκτο για όλους μας.

Είμαι ικανοποιημένος από το πρώτο μέρος. Με τον Πανιώνιο δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε προετοιμάσει καλά το παιχνίδι και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει άλλο ένα τέρμα στο πρώτο ημίχρονο. Δε μπορώ να το αποδεχτώ ως Παναθηναϊκός το αποτέλεσμα, χωρίς να θέλω να καταλογίσω ευθύνες στον Κουλιμπαλί.

Προετοίμασα το παιχνίδι με σχεδόν όλους τους καλύτερους παίκτες εκτός από το Μολέδο και τον Βιγιαφάνιες και δεν είχαμε στο μυαλό μας το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ακόμα και ισόπαλο να ερχόταν θα ήταν απογοητευτικό για εμάς χωρίς να θέλω να μειώσω τον ΟΦΗ. Είναι απογοητευτικό αυτό που έγινε σήμερα.

Έδωσα τα συγχαρητήρια μου στον ΟΦΗ παρά το αποτέλεσμα. Στα τελευταία παιχνίδια είχε καλή απόδοση ο ΟΦΗ και νομίζω ότι βελτιώνεται. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν καλές και κακές στιγμές και τώρα είμαστε σε μια κακή στιγμή. Για να βγούμε απ αυτήν χρειαζόμαστε την καλύτερη δυνατή ενέργεια από όλους μας. Αν δεν καταλαβαίνει κάποιος ότι βρισκόμαστε σε αυτή την κατάσταση τότε έχουμε πραγματικά πρόβλημα.

Έχω πει πολλές φορές ότι οι προπονητές ευθυνόμαστε για να καλά και τα άσχημα. Αναλαμβάνω ως πρώτος το μερίδιο της ευθύνης. Υπάρχει πολύς δρόμος σ’ αυτήν τη διοργάνωση. Ποτέ δεν τα παρατάω στη ζωή μου, παλεύω και στη δύσκολη στιγμή δεν πρέπει να μιλάς και να δουλεύεις ακόμα περισσότερο. Εγώ θα δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ