ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στραματσόνι: "Πιο επικίνδυνοι με δυο συστήματα"

Στραματσόνι: "Πιο επικίνδυνοι με δυο συστήματα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός θα παίξει με δυο συστήματα έτσι ώστε να γίνει απρόβλεπτος. "Τα πάντα για την Ευρώπη", δήλωσε ο Κάρλος Ζέκα.

Ο Παναθηναϊκός έχοντας εξαιρετική απόδοση νίκησε με 4-0 την Τσβόλε στην Λεωφόρο και έδειξε έτοιμος για τα πρώτα παιχνίδια στην Ευρώπη.

Μιλώντας στην NOVA, ο προπονητής των πράσινων, Αντρέα Στραματσόνι, ανέλυσε τι αλλάζει φέτος στην ομάδα του.

Αναλυτικά:

"Είμαστε έτοιμοι αλλά πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι γιατί ήταν ένα φιλικό παιχνίδι. Να κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε σωστά για το πρώτο επίσημο παιχνίδι.

Θέλω η ομάδα μου να έχει 2 συστήματα. Το ένα το είδατε σήμερα και το άλλο με την Φενέρμπαχτσε", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Ναι, πιστεύω πολύ πως στο μοντέρνο ποδόσφαιρο αν μία ομάδα ξέρει κι άλλο σύστημα μπορεί να γίνει πιο επικίνδυνη. Μπορούμε πλέον να χρησιμοποιήσουμε δυο συστήματα. Φέτος θα μπορέσουμε να τα αξιοποιήσουμε".

Ζέκα: "Στο μυαλό μόνον η πρόκριση"

Δηλώσεις έκανε και ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Κάρλος Ζέκα. Σε ερώτηση για το δεμένο του πόδι απάντησε:

"Είναι ένας πόνος, αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Προτίμησα να βγω γιατί έχουμε παιχνίδι την άλλη εβδομάδα".

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού και το ευρωπαϊκό ματς που ακολουθεί, είπε:

"Σίγουρα είμαστε ικανοποιημένοι που κερδίσαμε. Ήταν φιλικό παιχνίδι. Την άλλη εβδομάδα είναι το καλό παιχνίδι κι εκεί πρέπει να τα πάμε καλά.

Πάνω απ όλα η ομάδα προετοιμάζεται για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Και αυτό που έχουμε πει είναι πως δεν χωράει άλλη αποτυχία στην Ευρώπη. Είμαστε μία ομάδα που δεν μπορεί να μείνει εκτός Ευρώπης. Αυτό που θα κάνουμε είναι το παν για να παίξουμε την άλλη εβδομάδα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ