ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στραματσόνι: "Όταν δεν σκοτώνεις τον αντίπαλο, αυτό συμβαίνει..."

Στραματσόνι: "Όταν δεν σκοτώνεις τον αντίπαλο, αυτό συμβαίνει..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι στάθηκε στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να πετύχει δεύτερο γκολ και επέτρεψε στη Βέροια να τον ισοφαρίσει.

Στην αδυναμία του Παναθηναϊκού να "σκοτώσει" τον αντίπαλο, απέδωσε ο Αντρέα Στραματσόνι τη νέα απώλεια βαθμών μετά το 1-1 με τη Βέροια. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιταλού μετά τη λήξη:

Για την ισοπαλία: "Όταν έχεις την ευκαιρία να σκοτώσεις τον αντίπαλο 6-7 φορές και δεν το κάνεις και δέχεσαι γκολ από ένα σουτ, τότε συμβαίνει αυτό που πάθαμε. Είχαμε κόπωση και δεν διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι".

Για τη δεύτερη σερί γκέλα: "Το δεύτερο συνεχόμενο στραβοπάτημα δεν είναι καλό. Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να το ξεπεράσουμε, να δουλέψουμε και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι".

Ο προπονητής της Βέροιας, Θώμας Γράφας, τόνισε: "Ήταν πολύτιμος βαθμός. Στο αγωνιστικό κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Θεωρώ ότι δεν απειληθήκαμε σχεδόν απέναντι σε μία καλή και επιθετική ομάδα. Ένας βαθμός μας δίνει ώθηση στην ψυχολογία και η αξία του αντιπάλου δίνει αξία στο αποτέλεσμα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ