ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στραματσόνι: "Όποιος δεν προσπαθεί, δεν θα παίζει"

Στραματσόνι: "Όποιος δεν προσπαθεί, δεν θα παίζει"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι εγκάλεσε τους ποδοσφαιριστές για έλλειψη προσπάθειας και τόνισε ότι περιμένει την αντίδραση τους στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Σταντάρ Λιέγης.

Ασυνήθιστη ήταν η ομιλία του Αντρέα Στραματσόνι στους ποδοσφαιριστές, στην προπόνηση της Τρίτης (18/10). Ο Ιταλός προπονητής δεν ήταν πιο αυστηρός από τη γνωστή συμπεριφορά του, ωστόσο χρησιμοποίησε πιο σκληρές φράσεις και προειδοποίησε ευθέως πως όσοι δεν προσπαθούν, δεν πρόκειται να αγωνιστούν στα επόμενα παιχνίδια του Παναθηναϊκού.

Μεταξύ άλλων, ο Στραματσόνι ανέφερε στους ποδοσφαιριστές του:

"Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν είδα την πείνα στα μάτια σας. Στο ματς με την Ξάνθη δεν είδα αυτά που περίμενα να από εσάς. Όχι μόνο δεν θα πάρουμε τον τίτλο με αυτή την εικόνα, αλλά δεν θα πετύχουμε τίποτα. Πρέπει σε κάθε παιχνίδι, από την αρχή να δείχνουμε τις δυνατότητες μας, να δείχνουμε πόσο θέλουμε τη νίκη.

Όποιος πιστεύει ότι χωρίς προσπάθεια θα παίζει, κάνει λάθος. Κανένας δεν θα έχει φανέλα βασικού, εάν δεν προσπαθεί. Δεν αναφέρομαι σε μία κακή μέρα, αναφέρομαι στην έλλειψη διάθεσης ή στη λίγη προσπάθεια. Όποιος δεν προσπαθεί, θα μείνει στην εξέδρα.

Θέλω να δω άμεσα να προσπαθείτε περισσότερο, να έχετε την πείνα που χρειάζεται, να παίζετε δυνατά και παθιασμένα. Δέχομαι να μην παίξετε καλά, δεν δέχομαι να μην προσπαθήσετε. Δεν θέλω να ξαναδώ τους αντίπαλους παίκτες να δίνουν περισσότερα από εσάς στο γήπεδο. Περιμένω να αντιδράσετε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ