ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στραματσόνι: "Ο Καμπιάσο θα γίνει σίγουρα προπονητής"

Στραματσόνι: "Ο Καμπιάσο θα γίνει σίγουρα προπονητής"
Στραματσόνι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι, μίλησε σε ιταλικά ΜΜΕ για την επιλογή του να έρθει στον Παναθηναϊκό, το γκολ του "προπονητή" Εστέμπαν Καμπιάσο αλλά και τον... Λεωνίδα.

Ως πρώην τεχνικός της Ίντερ, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι, μίλησε στην "Corriere della Sera" για τη μάχη των "νερατζούρι" με τη Γιουβέντους (Κυριακή 18/9, 19:00) για την 4η αγωνιστική της Serie A.

Στο περιθώριο αυτής, ο Ιταλός τεχνικός των "πρασίνων" μίλησε για την επιλογή του να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, τον Εστέμπαν Καμπιάσο με τον οποίον συνεργάστηκε στην Ίντερ, αλλά στη χώρα μας βρήκε αντίπαλο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τον Ρόναλντ ντε Μπουρ, τον Κλάουντιο Ρανιέρι αλλά και τις κλασικές σπουδές του.

"Ο Καμπιάσο μας είχε βάλει γκολ με τον Ολυμπιακό, αλλά ήταν οφσάιντ. Είναι μεγάλος πρωταθλητής. Χωρίς αμφιβολία θα γίνει προπονητής

Το πάθος των Ελλήνων για το ποδόσφαιρο πηγαίνει πιο μακριά από κάθε άλλο άθλημα. Είναι όπως η πολιτική ή η θρησκεία. Το να έρθω σε ένα μεγάλο κλαμπ με μια τεράστια βάση οπαδών και μεγάλη πίεση είναι η σωστή επιλογή για να εξελιχθείς. Από την Ιταλία μου λείπουν οι τακτικές αξίες που τη συναντάς μόνο στο δικό μας ποδόσφαιρο (σ.σ ιταλικό) ακόμη κι αν δεν είναι το καλύτερο του κόσμου. Δεν διαβάζω εφημερίδες, γιατί δε γνωρίζω ελληνικά".

Για τις κλασικές σπουδές του:
"Το πάθος μου είναι ο Ιούλιος Καίσαρας. Αλλά ο Λεωνίδας και η μάχη των Θερμοπυλών είναι μια ιστορία, η οποία πάντα με συνέρπαζε".

Για τον Ντε Μπουρ και την κριτική που δέχεται στον πάγκο των "νερατζούρι":
"Νομίζω ότι θα χρειαστεί χρόνο. Τα αποτελέσματα και ο τρόπος που οι παίκτες θα αφομοιώσουν τις ιδέες του θα τον κρίνουν".

Για τον Κλάουντιο Ρανιέρι και την επιτυχία με τη Λέστερ:
"Είναι μια όμορφη ιστορία, ενός ανθρώπου ο οποίος έχει δεχθεί πολλή κριτική στο εξωτερικό, ακόμη κι εδώ στην Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι η δουλειά ανταμείβει και το ποδόσφαιρο είναι όμορφο όταν δε νικά ο πιο δυνατός".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ