ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στραματσόνι: "Ο καλύτερος τρόπος να τεστάρουμε το ρόστερ μας"

Στραματσόνι: "Ο καλύτερος τρόπος να τεστάρουμε το ρόστερ μας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Θέλτα κλήθηκε να μιλήσει για τις πολλές απουσίες που έχει ο Παναθηναϊκός και τόνισε ότι όποιος και αν παίξει δεν θα αλλάξει η φιλοσοφία των πράσινων.

Οι απουσίες με τις οποίες ταξίδεψε στην Ισπανία ο Παναθηναϊκός δεν φαίνεται να αποτελούν δικαιολογία για τον Αντρέα Στραματσόνι ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με την Θέλτα. Τουλάχιστον όχι σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Ιταλός τεχνικός στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του αγώνα με τους Ισπανούς.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έκανε λόγο για ένα πολύ δυνατό τεστ για να τσεκάρει ο ίδιος την ποιότητα του ρόστερ του ενώ σε ερώτηση για το αν τον προβληματίζει κάτι σχετικά με τον τρόπο που παίζει η Θέλτα απάντησε πως τον απασχολεί μόνο η ομάδα του.

Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για εσάς, επειδή έχετε πολλές απουσίες και θα χρησιμοποιήσετε παίκτες με καθόλου χρόνο, όπως ο Μαρινάκης και ο Χουχούμης. Έχετε σκεφτεί ποιες αλλαγές θα κάνετε;
"Το αυριανό ματς είναι ο καλύτερος τρόπος να τεστάρουμε το ρόστερ μας. Φτιάξαμε αυτό το ρόστερ για να αντεπεξέλθει σε τρεις διοργανώσεις. Μπορεί να χάσουμε κάποιους παίκτες, αλλά δεν σημαίνει κάτι. Η στρατηγική μας μένει η ίδια, όπως και η φιλοσοφία. Είμαι σίγουρος πως αύριο όποιος βρεθεί στον αγωνιστικό χώρο, θα κάνει το καλύτερο".

Θα σας αλλάξει τη φιλοσοφία το γεγονός ότι δεν έχετε αριστεροπόδαρο στη διάθεση σας;
"Εάν δεν κάνω λάθος, η Θέλτα παίζει και αυτή με παίκτη με ανάποδο πόδι. Δεν είναι θέμα μιας θέσης ή ενός παίκτη. Ο Παναθηναϊκός θα παίξει με την ίδια φιλοσοφία. Ξέρουμε ότι έχουμε πρόβλημα στην αριστερή πλευρά, γιατί λείπουν δύο σημαντικοί παίκτες. Θέλω να βάλω στον αγωνιστικό χώρο έμπειρους παίκτες και θέλω η ομάδα να νιώθει ασφαλής και συμπαγής. Αλλά, ξέρουμε ότι έχουμε δύο απουσίες και πρέπει να τους αντικαταστήσω".

Τι ξέρετε για τη Θέλτα; Τι εντύπωση έχετε;
"Είναι σε καλό μομέντουμ. Μετά από καλή αρχή. Ο Μπερίσο είναι καλός προπονητής και έχουν ποιότητα στην επίθεση. Ακόμα και αν λείπει ο Ορεγιάνα, ένας παίκτης που μου αρέσει. Ο Τιάγκο Άσπας, ο Ρόσι, ο Γκουιντέτι, θα είναι επικίνδυνοι. Είναι σε καλή φόρμα. Σεβόμαστε τη Θέλτα, αλλά η ιστορία του Παναθηναϊκού είναι σπουδαία και θέλουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".

Πως θέλετε να παίξει ο Παναθηναϊκός αύριο;
"Επιθετικά. Πρέπει να είμαστε όπως σε κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Δηλαδή, να είμαστε συμπαγείς, αλλά ποτέ, επαναλαμβάνω, ποτέ, να μην σταματάμε την επίθεση. Χωρίς ποτέ να σταματήσουμε τις επιθέσεις μας".

Πως περιμένετε να παίξει η Θέλτα;
"Απ’ ότι είδα την Θέλτα, παίζει πότε με δύο και πότε με έναν επιθετικό. Αλλά, εμένα με νοιάζει ο Παναθηναϊκός και δεν έχει σημασία πως θα αγωνιστεί η Θέλτα".

PHOTO CREDITS : ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ