ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στραματσόνι: "Ο διαιτητής δεν είναι δικαιολογία για μας"

Στραματσόνι: "Ο διαιτητής δεν είναι δικαιολογία για μας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι αναγνώρισε ότι ο Μάνταλος διαμόρφωσε το αποτέλεσμα, όμως επεσήμανε στους παίκτες του Παναθηναϊκού ότι υπέπεσαν σε πληθώρα λαθών και επιβάλλεται να τα διορθώσουν.

Το ματς (6/2) του Παναθηναϊκού με τη Skoda Ξάνθη, ήταν η πρώτη φορά από την ημέρα που ο Αντρέα Στραματσόνι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία και αναφέρθηκε τόσο πολύ στη διαιτησία. Ο Ιταλός διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή Μάνταλο και εξέφρασε την αντίθεση του στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι.

Ωστόσο, στην προπόνηση της Κυριακής (7/2) στο "Γεώργιος Καλαφάτης", ο Στραματσόνι προέτρεψε τους παίκτες του να μην ασχολούνται με τις υποδείξεις του ρέφερι. Όπως τόνισε, τα διαιτητικά λάθη δεν πρέπει να αποτελούν δικαιολογία για τα δικά τους σφάλματα.

"Ξέρω ότι έχετε επηρεαστεί από τη διαιτησία και καταλαβαίνω το γιατί. Είναι λογικό όταν σφυρίζονται τέτοιες υποδείξεις να εκνευρίζεστε και είναι δύσκολο να συγκρατηθείτε. Ο διαιτητής έκανε δύο πολύ μεγάλα λάθη, που καθόρισαν το αποτέλεσμα. Όμως, δεν μπορεί να είναι δικαιολογία για τα δικά μας λάθη. Δεν παίξαμε σωστά και δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Πρέπει να βελτιωθούμε και να διορθώσουμε αυτά που δεν κάναμε καλά" τόνισε ο Ιταλός.

Με αφορμή την αποβολή του Ζέκα, ο Στραματσόνι εξήγησε ότι πρέπει να πρυτανεύει η λογική: "Θέλω να είμαστε πιο ήρεμοι γιατί δίνουμε δικαιώματα. Έχω καταλάβει τι συμβαίνει, αλλά εμείς πρέπει να προστατευτούμε. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι". Πάντως, κάλυψε τον Πορτογάλο αρχηγό, προσθέτοντας ότι κατανοεί την αντίδραση του.

Στο μεταξύ, εν όψει του δεύτερου προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ατρόμητο, ο Στραματσόνι ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να ηρεμήσουν και να αφοσιωθούν στην προετοιμασία για το παιχνίδι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ