ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στραματσόνι: "Νίκες, ο μόνος τρόπος"

Στραματσόνι: "Νίκες, ο μόνος τρόπος"
INTIME SPORTS

Ο Αντρέα Στραματσόνι αποκάλυψε τη... συνταγή για να ξεπεράσει ο Παναθηναϊκός το κακό "φεγγάρι" που διανύει το τελευταίο χρονικό διάστημα και αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Μπεργκ.

Ο Παναθηναϊκός δεν "πατάει" γερά και ο Στραματσόνι, μετά τη νίκη επί της Παναχαϊκής με 2-1 στην Πάτρα, εξήγησε ότι οι νίκες είναι ο μόνος τρόπος για να συνέρθει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντρέα Στραματσόνι στη συνέντευξη Τύπου:

Μετά τα όσα έχουν προηγηθεί, πόσο σημαντική ήταν για τον Παναθηναϊκό η νίκη απόψε; “Απόψε η νίκη ήταν σημαντική, γιατί ζήσαμε δύσκολες στιγμές, μετά τα όσα έγιναν με τον Ολυμπιακό και τον Ηρακλή. Ξέρω ότι στο ποδόσφαιρο ο καλύτερος τρόπος είναι να νικάς. Απόψε ήταν σημαντικό να νικήσουμε και να προκριθούμε από τον όμιλο, γιατί το Κύπελλο είναι σημαντικό για τον Παναθηναϊκό. Τα παιδιά άρχισαν το ματς με ενέργεια, με τη σωστή νοοτροπία, πετύχαμε το στόχο μας, δεν είμαι ευχαριστημένος που δεχτήκαμε το γκολ, μπορούσαμε να σκοράρουμε πιο πολλά γκολ, αλλά ήταν ένα καλό ματς. Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους αντιπάλους και στον προπονητή τους”.

Μείνατε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών που χρησιμοποιήσατε; Και τι έχει ο Μπεργκ;
"Θα αρχίσω από τον τραυματισμό του *Μπεργκ. Από το κόρνερ, αισθάνθηκε πόνο στο πόδι του, αλλά ήθελε να συνεχίσει να παίζει, γιατί είναι ηγέτης και σημαντικός για την ομάδα. Αλλά προτίμησα να τον προφυλάξω, γιατί είναι σημαντικός για εμάς και το γήπεδο ήταν άσχημο. Δεν ήθελα να ρισκάρω.

Το ματς ήταν σημαντικό γιατί έπρεπε να συνεχίσουμε στο Κύπελλο, σεβόμαστε τον αντίπαλο μας. Εγώ ήθελα να δω και άλλους παίκτες που δεν είχα χρησιμοποιήσει στη Θεσσαλονίκη".

Πως κρίνετε την απόδοση της Παναχαϊκής;
"Έπαιξαν καλό παιχνίδι και έδωσα συγχαρητήρια στον προπονητής της Παναχαϊκής, γιατί έπαιξαν με θάρρος και έκαναν το παιχνίδι τους. Αλλά με αυτό τον αγωνιστικό χώρο, ήταν δύσκολο και για τους δύο να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, όχι μόνο ο Παναθηναϊκός".

*Να σημειώσουμε ότι ο Μάρκους Μπεργκ στο ματς με τον Ατρόμητο είχε συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής της τιμωρίας του στην αναμέτρηση που ακολουθεί κόντρα στην Βέροια.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ