ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στραματσόνι: "Να βρούμε την αυτοπεποίθηση μας"

Στραματσόνι: "Να βρούμε την αυτοπεποίθηση μας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι υποστήριξε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αστέρα πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να δουλέψει περισσότερο στην τελική προσπάθεια με τον Ιταλό να εστιάζει εκεί το πρόβλημα του τριφυλλιού.

Ικανοποιημένος εν μέρει έμεινε ο Αντρέα Στραματσόνι από την παρουσία των πράσινων στην Τρίπολη καθώς ο Ιταλός εντόπισε πρόβλημα μόνο στην τελική προσπάθεια του τριφυλλιού και εκεί πρέπει να δουλέψουν οι πράσινοι σύμφωνα με τον έμπειρο τεχνικό ο οποίος δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τους Αρκάδες.

«Το παιχνίδι ήταν ανοικτό και προσπάθησαν και οι δύο ομάδες να πάρουν τη νίκη. Κατά την άποψη μου παίξαμε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στις αρχές του δευτέρου μέρους υποφέραμε. Στο τέλος ήμασταν όμως καλύτεροι και χάσαμε την ευκαιρία με τον Βιγιαφάνιες για πάρουμε τη νίκη».

Το ότι δεν κάνετε καθόλου φάσεις; Που οφείλεται;
«Πιστεύω ότι δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για τις ευκαιρίες, αλλά νομίζω ότι δεν ήμασταν τόσο επιθετικοί, τόσο σκληροί όσο θα έπρεπε στην τελική προσπάθεια. Ο Αστέρας προσπάθησε με μακρινά σουτ να απειλήσει, ακόμα και αν δεν είχε καθαρές ευκαιρίες, τα έκανε. Εμείς θα πρέπει να βρούμε την αυτοπεποίθηση μας στην τελική προσπάθεια».

Για το δίδυμο Κλωναρίδη και Πέτριτς:
«Ήμασταν προετοιμασμένοι από την αρχή για αυτό, καθώς ο Λέτο ήταν κουρασμένος μετά το τελευταίο ματς και επιλέξαμε τον Πέτριτς για το βασικό σχήμα. Νομίζω όμως και οι δύο έκαναν τη δουλειά που έπρεπε. Όσο για τον Κλωναρίδη, είναι ικανός στον ανοικτό χώρο και θέλαμε έναν τέτοιο παίκτη, όπως και τον Πέτριτς που έπαιξε μέσα στην περιοχή».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ