ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στραματσόνι: "Να τα δώσουμε όλα για να επιστρέψουμε στην κορυφή"

Στραματσόνι: "Να τα δώσουμε όλα για να επιστρέψουμε στην κορυφή"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι μίλησε πριν την έναρξη της προπόνησης στους ποδοσφαιριστές του για τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί με τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη και τους ζήτησε ανάλογη διάθεση με αυτή που έδειξαν στο Βέλγιο.

Για αρκετή ώρα μίλησε στους ποδοσφαιριστές του πριν την έναρξη της προπόνησης του Σαββάτου ο Αντρέα Στραματσόνι. Ο Ιταλός τεχνικός τους μάζεψε στην αίθουσα όπου παρακολουθούν βίντεο οι πράσινοι και τους μίλησε τόσο για το ματς στο Βέλγιο όσο και για τα επερχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο νεαρός προπονητής ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να δείξουν ανάλογη διάθεση με αυτή που έδειξαν κόντρα στην Σταντάρ και στα ματς που έρχονται στην Ελλάδα. Όπως είπε χαρακτηριστικά δεν υπάρχει περιθώριο για άλλη απώλεια βαθμών και στόχος είναι η επιστροφή στην κορυφή.

Χαρακτηριστικά ο Ιταλός είπε μεταξύ άλλων:

"Πήγατε καλά στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς με την Σταντάρ αλλά υπήρξαν κάποιες ολιγωρίες που δεν έφεραν τη νίκη. Περιμένω να δω ανάλογη διάθεση στο πρωτάθλημα γιατί δεν επιτρέπεται να χάσουμε άλλους βαθμούς.

Κατανοώ ότι υπάρχει κούραση, τραυματισμοί και κάρτες αλλά είναι ένα πολύ σημαντικό διάστημα αυτό που ακολουθεί με συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη και πρέπει να τα δώσετε όλα για να ανέβουμε και πάλι στην πρώτη θέση και να διεκδικήσουμε τις όποιες ελπίδες έχουμε για να προκριθούμε στο Europa League.

Θέλω να έχετε θετική διάθεση και καλή συνεργασία μεταξύ σας, να βοηθάτε ο ένας τον άλλο μέσα στο ματς".

Βιντεοθεραπεία από τον Ιταλό τεχνικό

Εν συνεχεία ο Στραματσόνι έδειξε για αρκετή ώρα βίντεο στους ποδοσφαιριστές του. Βίντεο τόσο από παιχνίδια που έχουν δώσει οι πράσινοι και στάθηκε σε κάποια λάθη τα οποία έχουν στοιχίσει στο τριφύλλι ενώ έδειξε βίντεο και από παιχνίδι της Βέροιας που θα αντιμετωπίσει την Δευτέρα ο Παναθηναϊκός και συγκεκριμένα από το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ