ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στραματσόνι: "Να πιστεύετε στους εαυτούς σας"

Στραματσόνι: "Να πιστεύετε στους εαυτούς σας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι προέτρεψε τους παίκτες του να μην απογοητεύονται και να μην υπερβάλλουν και προανήγγειλε σκληρή δουλειά για την επιθυμητή βελτίωση. Επέστρεψε από την Ελβετία ο Πέτριτς. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Να αποτρέψει την επικράτηση της απογοήτευσης και του "συμβιβασμού", επιχείρησε ο Αντρέα Στραματσόνι με την ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, στην προπόνηση της Δευτέρας (22/2) στο "Γεώργιος Καλαφάτης". Ο Ιταλός προπονητής τους προέτρεψε να μην δίνουν σημασία στις ακρότητες που ενδεχομένως θα ακούσουν ή θα διαβάσουν.

"Κάναμε πολλά λάθη, χάσαμε τη συγκέντρωση μας και σε 10 λεπτά καταστρέψαμε την καλή προσπάθεια που κάναμε στα προηγούμενα 55 λεπτά. Θα δούμε στις επόμενες ημέρες τα λάθη που κάναμε και θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε όσα μπορούμε, διότι πολλά από αυτά οφείλονται στην αδράνεια και στον εφησυχασμό. Θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τα φαινόμενα, για να μην επαναληφθούν" ανέφερε ο Στραματσόνι.

Έπειτα, επιχείρησε να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του... "Εάν όσα κάναμε καλά για 55 λεπτά, τα κάναμε καλά για 90 και νικούσαμε, δεν θα ήμασταν υπερομάδα. Ούτε τώρα που για 10 λεπτά κάναμε πολλά λάθη, είμαστε χάλια ομάδα. Είμαστε μία ομάδα με καλούς παίκτες, με προοπτικές και χρειάζεται να διορθώσουμε πολλά" τόνισε ο Ιταλός.

Καταλήγοντας, ο Στραματσόνι τους επανέλαβε ότι τους πιστεύει και θα βελτιωθούν μέσα από τη σκληρή δουλειά. "Ξέρω ότι έχουν προηγηθεί πολλά, ότι οι φίλαθλοι δεν μας πιστεύουν και ότι είναι δύσκολο να βρούμε κίνητρα. Όμως, πρέπει να τα καταφέρουμε και να βελτιωθούμε. Θα δουλέψουμε πολύ και θέλω να πιστεύετε στους εαυτούς σας. Όσοι είστε εδώ έχετε την εμπιστοσύνη μου και ξέρω ότι θα παίξουμε καλύτερα στο μέλλον" ήταν τα λόγια του Ιταλού.

Επέστρεψε ο Πέτριτς

Μετά την απουσία του στην Ελβετία, ο Μλάντεν Πέτριτς επέστρεψε στην Αθήνα και τη Δευτέρα (22/2) μετέβη στο "Γεώργιος Καλαφάτης". Ο Κροάτης επιθετικός ενημέρωσε τον Στραματσόνι για τα αποτελέσματα του ταξιδιού του, ενώ θα υπάρξει επικοινωνία του γιατρού του Παναθηναϊκού με τον ορθοπεδικό ο οποίος εξέτασε τον ποδοσφαιριστή. Προς το παρόν, ο Πέτριτς συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης του.

Ο Κότσαρης απουσίασε από την προπόνηση επειδή έχει προσβληθεί από ίωση, ενώ οι Γιαννακόπουλος, Σάντσεθ και Μπουμάλ έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο ματς (21/12) με τον ΠΑΟΚ έκαναν αποθεραπεία ενώ το πρόγραμμα των υπολοίπων είχε ζέσταμα και παιχνίδι σε μικρό χώρο. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα έχουν ρεπό την Τρίτη (23/2) και θα προπονηθούν την Τετάρτη.

Διαβάστε ακόμα:

Τα κλασικά ερωτήματα προς απάντηση

Στραματσόνι: "Δεν ήμασταν μία ώριμη ομάδα"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ