ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στραματσόνι: "Ματς της χρονιάς με τον Ολυμπιακό"

Στραματσόνι: "Ματς της χρονιάς με τον Ολυμπιακό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι εξήγησε γιατί προτίμησε το 4-3-3 και έμεινε ικανοποιημένος από την αντίδραση του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από την ΑΕΚ.

Καλή απόδοση, η είσοδος του Λέτο στο γήπεδο, η επιλογή ενός επιθετικού συστήματος... Αρκετά είχε να σχολιάσει ο Αντρέα Στραματσόνι στη συνέντευξη Τύπου και το έπραξε, εκφράζοντας και την ικανοποίηση του για τη νίκη επί του Ατρόμητου και την απόδοση του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντρέα Στραματσόνι στη συνέντευξη Τύπου:

Πρώτη νίκη μετά από καιρό στην έδρα του, τα στοιχεία που κρατάει από τη νίκη: "Πρώτα απ' όλα είναι καλός ο τρόπος που αντέδρασε η ομάδα μετά την ήττα από ΑΕΚ. Επίσης αποφάσισα μετά από τα ματς με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ν' αλλάξω το σύστημα της ομάδας ώστε να γίνουμε πιο επιθετικοί".

Με τους επιθετικογενείς παίκτες της ομάδας, αν αναγκάστηκε ν' αλλάξει τα αγωνιστικά του πλάνα και το σύστημα της ομάδας: "Κατά την άποψη μου ένας σωστός προπονητής πρέπει να χρησιμοποιεί τους καλύτερους παίκτες. Γι' αυτό προτίμησα να κάνω καλύτερο το παιχνίδι της ομάδας, ώστε να φανούν καλύτερα και στον αγωνιστικό χώρο. Είπα στους παίκτες πως σήμερα θα παίξουμε επιθετικά, αλλά αυτό θα γίνει αν υπάρξουν θυσίες και από σας. Ο «Βίγια» ο Καλτσάς και ο Βλαχοδήμος έκαναν πολύ καλό ματς σήμερα".

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: "Όλοι γνωρίζουμε πως πρόκειται για το παιχνίδι της χρονιάς, αφού δεν παίξαμε το αντίστοιχο στην έδρας μας".

Για τον Λέτο: "Το πρώτο διάστημα θέλω να τον δω να συνεργάζεται με τον επιθετικό και θέλω να τον χρησιμοποιήσω σαν 9μισαρι για να δω και τη φυσική του κατάσταση".

Για την προτίμηση του 4-3-3: "Τα παιχνίδια έχουν τη δική τους ιστορία. Γι' αυτό προτίμησα να βάλω ένα διαφορετικό παίκτη σε σχέση με τον Βιγιαφάνιες, ώστε να μπορεί να υποστηρίξει και τον επιθετικό (Μπεργκ). Δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες μετά το γκολ και η είσοδος του Λέτο, διαφοροποίησε την κατάσταση".

Για τις αδυναμίες του Ολυμπιακού και το πού σκοπεύει να χτυπήσει: "Μπορεί να είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, αλλά σήμερα το μόνο που είχα στο μυαλό μου ήταν η αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Από σήμερα έχουμε μπροστά μας μέρες για να προετοιμαστούμε καλύτερα και να φανούμε έτοιμοι για το ματς που ακολουθεί".

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ