ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στραματσόνι: "Ξέρω πως παίζεται το παιχνίδι..."

Στραματσόνι: "Ξέρω πως παίζεται το παιχνίδι..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι σχολίασε τα δημοσιεύματα που τον φέρνουν στο στόχαστρο ιταλικών ομάδων και αναφέρθηκε στην απουσία Ελλήνων διεθνών ποδοσφαιριστών.

Στο επίκεντρο βρίσκεται ο Αντρέα Στραματσόνι, είτε λόγω της σύνδεσης του με την Αταλάντα και τη Ρόμα, είτε γιατί έχει επαφές για τον Ροντρίγκο Παλάσιο και Νταβίντ Πιζάρο. Ο Ιταλός προπονητής τόνισε ότι σκέφτεται μόνο τον Παναθηναϊκό, προσθέτοντας ότι θέλει τους ποδοσφαιριστές του, συγκεντρωμένους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου στην κάμερα της Nova:

Για την συνάντηση των προπονητών με τον Σκίμπε: «Από την πλευρά μου, την πλευρά του Παναθηναϊκού εκτιμήσαμε πολύ αυτή την συνάντηση. Κατά την άποψή μου είναι ένα καλό πρώτο βήμα για να βοηθήσουμε τον προπονητή της Εθνικής ομάδας. Ο Σκίμπε έχει τις ιδέες του, κάποιες καλές ιδέες για το μέλλον των νεαρών Ελλήνων παικτών και αυτό είναι καλό για όλους».

Για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει παίκτες στην Εθνική: «Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερους Έλληνες. Είναι φυσικό αυτό που γίνεται. Κάποιες στιγμές έχεις αρκετούς διεθνείς και κάποιες άλλες όχι. Αυτό που έχουμε να κάνουμε εμείς είναι να δουλέψουμε καλύτερα και να καλλιεργήσουμε το προφίλ των επόμενων Ελλήνων παικτών».

Για το κλίμα μετά την διακοπή: «Είπα στους παίκτες μου ότι τους θέλω πολύ συγκεντρωμένους σε αυτά τα τελευταία παιχνίδια. Πρώτα απ΄ όλα γιατί είμαστε Παναθηναϊκός και πρέπει να παίζουμε σε όλα τα ματς όσο καλύτερα γίνεται. Από κει και πέρα πρέπει να καταλάβουμε πως χτίζουμε την νέα ομάδα και πρέπει να τελειώσουμε όσο καλύτερα γίνεται την σεζόν».

Για το ματς με την Βέροια: «Μερικές φορές υπάρχει ρίσκο. Θέλω τους παίκτες μου συγκεντρωμένους. Δουλέψαμε σκληρά αυτή την εβδομάδα και θέλουμε να νικήσουμε ακόμη ένα ματς στην Λεωφόρο».

Για το αν είναι ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αναπληρωματικούς: «Έχω στο μυαλό μου να το κάνω αυτό αλλά χωρίς να είναι κάτι το... επαναστατικό. Η ομάδα πρέπει να έχει μια βασική ιδέα και από κει και πέρα ο προπονητής να κάνει κάποιες αλλαγές. Μία-δύο, όπως κάναμε με τον Λουντ στο τελευταίο ματς».

Για τον Μαμούτε: «Υπάρχουν τρεις παίκτες που μπορούν να παίξουν κοντά στον Λέτο. Ο Μαμούτε, ο Κλωναρίδης και ο Πέτριτς. Θα αποφασίσω την τελευταία στιγμή». Για τα σενάρια σχετικά με το μέλλον του: «Ξέρω πως γίνεται το παιχνίδι. Το μυαλό μου είναι μόνο στον Παναθηναϊκό»

Για τα σενάρια σχετικά με το μέλλον του: «Ξέρω πως γίνεται το παιχνίδι. Το μυαλό μου είναι μόνο στον Παναθηναϊκό».

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ