ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στραματσόνι: "Καμία αντιπαλότητα ή ζημιά με τον Παναθηναϊκό"

Στραματσόνι: "Καμία αντιπαλότητα ή ζημιά με τον Παναθηναϊκό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι μίλησε για πρώτη φορά για τη διακοπή της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό και τόνισε πως ήταν μία ωραία εμπειρία για τον ίδιο η παρουσία του στην Ελλάδα.

Σε αντίθεση με τις "διαρροές" του στην Ιταλία, ο Αντρέα Στραματσόνι σχολίασε διαφορετικά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό... Ο 40χρονος ανέφερε ότι η διαδικασία υλοποιήθηκε με τον σωστό τρόπο και εκτιμά πως η εργασιακή εμπειρία στην Ελλάδα τον ωφέλησε.

"Ήταν μία ωραία προσωπική και επαγγελματική εμπειρία. Ολοκληρώθηκε χωρίς αντιπαλότητες ή ζημιά" τόνισε ο Στραματσόνι μιλώντας στην ιταλική εφημερίδα "Gazzetta Dello Sport".

Έπειτα, ο Ιταλός θυμήθηκε πως προσελήφθη από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, λόγω του Τάκη Φύσσα: "Ο Παναθηναϊκός με διάλεξε επειδή ο τότε διευθυντής ποδοσφαίρου (σ.σ. Τάκης Φύσσας), όταν εργαζόταν στην Εθνική Ελλάδας, είχε έρθει να δει την Ουντινέζε, την περίοδο που την προπονούσα, για να παρακολουθήσει τον Ορέστη Καρνέζη και τον Παναγιώτη Κονέ. Ήμουν τυχερός, γιατί η Ουντινέζε είχε παίξει καλό ποδόσφαιρο και εκείνος με πρότεινε".

Όσο για τον μέλλον του; Καταρχάς, χρειάζεται χρόνο να οργανωθεί για τον επαναπατρισμό του: "Η γυναίκα μου είναι έγκυος και σε δύο μήνες θα έχουμε ένα μικρό κοριτσάκι, ενώ ο γιος μας είναι δύο ετών, οπότε χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να οργανωθούμε. Αλλά, οπωσδήποτε θα επιστρέψουμε στην Ιταλία".

Έπειτα, έδειξε ότι σκέφτεται την ενασχόληση του στη Serie A: "Με τους κανόνες που υπάρχουν στην Ελλάδα, θα μπορούσα να αναλάβω ομάδα στην Ιταλία από αύριο κιόλας. Θα δούμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ