ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στραματσόνι: "Ήταν απόδοση αυτή;"

Στραματσόνι: "Ήταν απόδοση αυτή;"

Ο Αντρέα Στραματσόνι καυτηρίασε τη νοοτροπία που είχαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στο τελευταίο 20λεπτό της ισοπαλίας με τη Βέροια.

Απογοητευμένος από τη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του στο τελευταίο 20λεπτό του παιχνιδιού ήταν ο Αντρέα Στραματσόνι και το εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου. Προτού ψέξει δημοσίως τη νοοτροπία των παικτών του, ο Ιταλός είχε παρατηρήσει με αυστηρότητα τους παίκτες στα αποδυτήρια.

"Ήταν απόδοση αυτή; Πως παίξατε έτσι στο τέλος;" ρώτησε ο Στραματσόνι, απευθυνόμενος στους παίκτες. "Τόσες μέρες λέμε ότι πρέπει να δείξουμε αντίδραση και εσείς παίζετε σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Πως είναι δυνατόν να κάνετε τόσα λάθη;" συμπλήρωσε ο 39χρονος προπονητής.

"Πετυχαίνετε γκολ, παίζετε ωραία, κάνετε ευκαιρίες και δεν έχετε ψυχραιμία να τελειώσετε το παιχνίδι" σχολίασε εκνευρισμένος ο Στραματσόνι και επεσήμανε πως "στα τελευταία λεπτά κάνατε το ένα λάθος μετά το άλλο, αφήσατε τη μπάλα στους αντιπάλους και νομίσατε πως το ματς είχε λήξει".

Έπειτα, ο Ιταλός προέβη σε ατομικές παρατηρήσεις προς τους ποδοσφαιριστές, για τις παραλείψεις ή τις αδράνειες στο χώρο ευθύνης τους. "Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει αυτή η νοοτροπία και αδικείτε την προσπάθεια που κάνετε" κατέληξε ο Στραματσόνι.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ