ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στραματσόνι: "Ένιωσα απογοήτευση που δεν παίξαμε"

Στραματσόνι: "Ένιωσα απογοήτευση που δεν παίξαμε"
INTIME SPORTS

Ο Αντρέα Στραματσόνι εξέφρασε τα συναισθήματα της ομάδας για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι και αναφέρθηκε στο παιχνίδι που περιμένει τον Παναθηναϊκό εναντίον του Ηρακλή.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη και ο Αντρέα Στραματσόνι θα κοουτσάρει για πρώτη φορά, αφού το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αναβλήθηκε. Γεγονός το οποίο απογοήτευσε τον ίδιο και τους παίκτες του, όπως παραδέχτηκε στις δηλώσεις του. Ακόμα, αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του στο Καυτανζόγλειο, στην ετοιμότητα του Εσιέν και στην ψυχολογία που επικρατεί στα αποδυτήρια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντρέα Στραματσόνι στην κάμερα της NOVA:

Για το ντέρμπι που δεν έγινε και την αναβολή του ντεμπούτου του: "Είμαι νέος σε αυτό το πρωτάθλημα και ήταν σίγουρα κάτι το απογοητευτικό, γιατί είμαι άνθρωπος των σπορ. Όταν ένα παιχνίδι τελικά δεν γίνεται, όλοι είναι δυσαρεστημένοι. Όλοι όσοι αγαπούν και νοιάζονται για τον Παναθηναϊκό είναι δυσαρεστημένοι που δεν μπορέσαμε να παίξουμε αυτό το ματς".

Για την ψυχολογία στα αποδυτήρια: "Οι παίκτες φυσικά ήθελαν να παίξουν αυτό το παιχνίδι περισσότερο απ’ όλους, γιατί είμαστε δεύτεροι στη βαθμολογία και ο Ολυμπιακός είναι πρώτος. Θέλαμε να δείξουμε τα δικά μας στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Ωστόσο, κοιτάμε μπροστά και είμαστε συγκεντρωμένοι. Είμαι συγκεντρωμένος στο επόμενο παιχνίδι που θα είναι και το πρώτο δικό μου. Η ψυχολογία είναι καλή και θέλουμε να προσπαθήσουμε να νικήσουμε το ματς".

Για το επίπεδο ετοιμότητας του Μίκαελ Εσιέν: "Είναι φυσιολογικό να περιμένουν όλοι πολλά από τον Μίκαελ (σ.σ. Εσιέν). Πρόκειται για έναν σπουδαίο παίκτη που τον γνωρίζω από τη Μίλαν και τον έχω αντιμετωπίσει στην Ιταλία, άρα τον γνωρίζω. Προπονείται σκληρά και σε αυτές τις 2-3 εβδομάδες μου έχει δείξει ότι είναι σε καλή κατάσταση. Ναι, ίσως να μην είναι στο 100%, αλλά είναι ένας παίκτης που χρειάζεται παιχνίδια για να έρθει σε καλή κατάσταση. Έτσι, είναι σημαντικό να παίζει για την ομάδα και πιστεύω ότι και οι οπαδοί τον περιμένουν και νομίζω ότι είναι έτοιμος".

Για το ματς κόντρα στον Ηρακλή: "Ξέρω ότι αυτού του είδους τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Πρόκειται για εκτός έδρας παιχνίδι και ο Ηρακλής είναι μια πολύ καλή ομάδα. Τους σεβόμαστε, αλλά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να κάνουμε ένα restart. Δουλεύουμε σκληρά και έχουμε ακόμα μία μέρα για το ματς και μπορούμε να περιμένουμε μέχρι τότε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ