ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στραματσόνι: "Είχαμε αρκετούς παίκτες σε κακή μέρα"

Στραματσόνι: "Είχαμε αρκετούς παίκτες σε κακή μέρα"
Στραματσόνι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι δεν έψαξε για δικαιολογίες μετά την ήττα από την Ξάνθη, τόνισε ότι οι πράσινοι είχαν πρόβλημα στην ανάπτυξη τους και η απόδοση αρκετών παικτών του τριφυλλιού δεν κυμάνθηκε σε υψηλά στάνταρ.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες στην ανάπτυξη του και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αρκετοί παίκτες του βρέθηκαν σε κακή μέρα με την απόδοση τους να κυμαίνεται σε χαμηλά στάνταρτς.

Οι πράσινοι πρέπει να σηκώσουν κεφάλι, να μην ψάξουν για δικαιολογίες και να επανέλθουν σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αντρέα Στραματσόνι στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Ξάνθη.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Εάν θες να συναγωνιστείς για την πρώτη θέση δεν γίνεται να χάνεις τέτοια παιχνίδια. Βρήκαμε αρκετές δυσκολίες στην ανάπτυξη μας, περισσότερες από κάθε άλλη φορά. Δυστυχώς αρκετοί παίκτες έπαιξαν κάτω από την αξία τους όπως την γνωρίζω και εγώ".

Είδατε κάποιο πρόβλημα στη νοοτροπία των παικτών, μήπως είδαν χαλαρά το παιχνίδι, μήπως υποτίμησαν τον αντίπαλοι;
"Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ότι υποτίμησαν τον αντίπαλο. Ελπίζω πως όχι γιατί δουλεύουμε πολύ στη νοοτροπία και όπως σας είπα δεν μπορείς να είσαι στην κορυφή και να χάνεις τέτοια παιχνίδια. Σίγουρα δεν θυμάμαι είχαμε ένα-ενάμιση σουτ σε ολόκληρο το παιχνίδι. Ο δρόμος είναι αρκετά μακρύς, σίγουρα δεν ήμαστε χαρούμενοι αλλά πρέπει να γυρίσουμε σελίδα και είμαστε πολύ κοντά στην κορυφή".

Πως γυρίζει η ψυχολογία μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι;
"Πρέπει να αντιδράσουμε χωρίς δικαιολογίες. Να δούμε που κάναμε λάθος, να δούμε ποιος παίκτης είναι σε καλή κατάσταση και ποιος όχι γιατί είναι φυσιολογικό κάποιοι παίκτες να μην είναι καλά. Είναι δουλειά μου να καταλάβω ποιος δεν είναι σε καλή φυσική κατάσταση για να μπορέσω κάνω αλλαγές".

Θα μπορούσε να είχε γίνει νωρίτερα η αλλαγή του Ρινάλντι;
"Μερικές φορές όταν παίζεις με τον Βιγιαφάνιες, τον Εμποκού, τον Μπεργκ και τον Λέτο δεν είναι καλό σαν τακτική να βάλεις πολλούς κεντρικούς επιθετικούς και φυσικά προτιμούσα να είχα στον αγωνιστικό χώρο τον Μπεργκ που ήταν στο ρυθμό του αγώνα και θα μπορούσε μια φάση να την κάνει γκολ.

Είχα δυο-τρεις παίκτες που δεν ήμουν σίγουρος ότι θα μπορούσαν να τελειώσουν το παιχνίδι και για αυτό δεν ήθελα να ρισκάρω με την αλλαγή νωρίτερα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ