ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στραματσόνι: "Είναι απρόβλεπτη ομάδα, με προσοχή στη ρεβάνς"

Στραματσόνι: "Είναι απρόβλεπτη ομάδα, με προσοχή στη ρεβάνς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι κράτησε χαμηλά τους τόνους παρά το 3-0 της ομάδας του και υποστήριξε ότι το πιο θετικό στοιχείο για την ομάδα του ήταν ότι κράτησε το μηδέν στην άμυνα για τρίτο συνεχόμενο ματς.

Τρία στα τρία για τον Παναθηναϊκό και μάλιστα με μηδέν παθητικό μέχρι στιγμής αλλά ο Αντρέα Στραματσόνι κράτησε χαμηλά τους τόνους παρά το 3-0 και την... σχεδόν σίγουρη πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Όπως είπε ο Ιταλός τεχνικός η Μπρόντμπι είναι απρόβλεπτη ομάδα και για αυτό οι παίκτες του πρέπει να είναι προσεχτικοί και στη ρεβάνς και να πάνε και στην Δανία για να κερδίσουν.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

"Είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση, τη νίκη και το ότι δεν δεχτήκαμε γκολ για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι και αυτό μας βοηθάει να χτίσουμε την σωστή νοοτροπία στην ομάδα".

Χθες είχατε αναφερθεί στην ισορροπία που πρέπει να έχει η ομάδα, μείνατε ικανοποιημένος απ΄αυτό το κομμάτι;
"Για να είμαστε ειλικρινείς προετοιμάσαμε το παιχνίδι μας για να παίξουμε με τυφλές μπαλιές αλλά το κάναμε στην αρχή σαν να έχουμε κλειστά τα μάτια. Ξεκινήσαμε να το κάνουμε όπως θέλαμε μετά το πρώτο 15λεπτο.Σίγουρα οι παίκτες της Μπρόντμπι ήταν επιθετικοί μέσω κόρνερ, φάουλ αλλά δεν θυμάμαι καθαρές ευκαιρίες και αυτό είναι καλό κόντρα σε μια ομάδα όπως αυτή".

Έχετε πλέον τον πρώτο λόγο για την πρόκριση;
"Είναι μόνο το πρώτο ημίχρονο και αυτή η ομάδα είναι απρόσμενη και μετά με την Χέρτα Βερολίνου σκόραραν μετά από 1 λεπτό. Οπότε πρέπει να είμαστε προσεχτικοί και με τη σωστή νοοτροπία για να κερδίσουμε".

Ποια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που περιμένετε να αντιμετωπίσετε στο ματς στη Δανία;
"Ο τρόπος που προσεγγίζουν το παιχνίδι, το ξεκίνημα. Όπως είδαμε σήμερα έπαιξαν σε πολύ ψηλό τέμπο τα πρώτα λεπτά να προετοιμάσουμε το ματς σωστά και με τη σωστή νοοτροπία και να μην κάνουμε υπολογισμούς. Να πάμε και εκεί για τη νίκη".

Αλλάξατε το σύστημα σε 4-4-2 μετά το δεύτερο γκολ, θέλατε να διατηρήσετε το μηδέν στην άμυνα; "Πρέπει να αποφασίσετε είμαστε πιο αμυντικοί με τρεις ή με τέσσερις στην άμυνα. Για μένα πιστεύω με τρεις. Ήταν μια κίνηση για να γίνουμε ποιο επιθετικοί με τον Λέτο, τον Βιγιαφάνιες, τον Ρινάλντι. Έβαλα ποιο επιθετικούς ποδοσφαιριστές αλλά δεν μπορείς να παίζεις με όλους μαζί.

Και αν είδατε η Μπρόντμπι άλλαξε τη διάταξη της με 4-4-1 και δεν χρειαζόταν να έχουμε τρεις αμυντικούς πίσω, απλά άφησα τον Λεντέσμα λίγο πιο πίσω και ήμασταν καλά".

Θέλετε να μας κάνετε κάποιο σχόλιο για την αναβολή του πρωταθλήματος;
"Δεν μπορώ να κάνω κάποιο σχόλιο γιατί δεν κατάλαβα τον λόγο. Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι στο ματς. Με πληροφόρησε πριν την αναμέτρηση ο Ζιλμπέρτο και αυτό μας αλλάζει το σχεδιασμό πρέπει να προγραμματίσουμε πως θα κυλήσει η εβδομάδα αλλά δεν μπορώ να κάνω κάποιο άλλο σχόλιο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ