ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στραματσόνι: "Λεντέσμα, ένας πλέι μέικερ που δεν έχουμε"

Στραματσόνι: "Λεντέσμα, ένας πλέι μέικερ που δεν έχουμε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι σχολίασε την απόδοση του Παναθηναϊκού στη φιλική ισοπαλία με την Οσμανλίσπορ και εξήγησε την ιδιαιτερότητα της προετοιμασίας.

Πέραν πάσης αμφιβολίας, ο Παναθηναϊκός είχε την καλύτερη απόδοση έως τώρα στα φιλικά του καλοκαιριού και ο Αντρέα Στραματσόνι μίλησε για όσα είδε και για την ιδιαιτερότητα της προετοιμασίας.

Μετά τη λήξη του φιλικού, ο Αντρέα Στραματσόνι μίλησε στην κάμερα της Nova.

Αρχικά, δήλωσε: "Ήταν ένα βήμα προς τα εμπρός. Είδα την ομάδα συγκεντρωμένη. Κάναμε ευκαιρίες και δεν δεχτήκαμε. Σκόραραν με φάουλ, αλλά νομίζω πως ήταν ένα θετικό τεστ".

Έπειτα, συμπλήρωσε: "Ήταν μία ιδιαίτερη προετοιμασία γιατί ξέρουμε πως πρέπει να προετοιμαστούμε αμέσως και παίξαμε γρήγορα τα φιλικά. Σήμερα ήταν καλό τεστ με αντίπαλο που παίζει στο Europa League, όπως εμείς και είδαμε το επίπεδο. Είμαι ικανοποιημένος, αλλά χρειάζεται και άλλη δουλειά για να παρουσιαστούμε έτοιμοι".

Λίγη ώρα αργότερα μιλώντας στους απεσταλμένους αλλά και στον Sport24radio είπε:

« Ήταν ένα δυνατό τεστ, γιατί παίξαμε κόντρα σε μια ομάδα που θα παίξει, όπως και εμείς, στο Europa League. Η ομάδα ανταποκρίθηκε καλά. Δοκιμάσαμε κάποιους παίκτες, οι οποίοι, φυσικά, πρέπει να βρεθούν στην σωστή κατάσταση. Ήταν μια θετική εμφάνιση».

Για την βελτίωση που δείχνει ο Παναθηναϊκός:
« Είναι θέμα δουλειάς. Είναι σημαντικό ότι οι παίκτες δείχνουν να είναι συγκεντρωμένοι και να έχουν εμπιστοσύνη σ’ αυτό που κάνουν. Σ’ αυτό που κάνουμε κάθε μέρα. Είναι, όμως, σημαντικό να αρχίζουν να παίζουν την μπάλα που πρέπει. Δεν έχουμε πολύ χρόνο, πλησιάζει το πρώτο παιχνίδι για το Europa League και σήμερα είδαμε το πρώτο από τα τρία φιλικά αντίστοιχου επιπέδου».

Για τον Λεντέσμα:
« Είναι ένα είδος παίκτη που δεν έχουμε. Είναι πλέι μέικερ. Ελπίζω ότι μπορούμε να βρούμε μια καλή λύση με την ομάδα».

Για το σύστημα που παρέταξε:
« Θέλω να μάθει η ομάδα να παίζει όπως στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και να παίζει με δύο επιθετικούς. Σίγουρα ήμασταν πιο επιθετικοί, αλλά πρέπει να υπάρχει ισορροπία, γιατί κάποιες φορές οι παίκτες είχαν μεγάλες αποστάσεις. Στο τέλος έγιναν πολλές αλλαγές, οπότε ήταν φυσιολογικό κάτι τέτοιο. Είναι σημαντικό να υπάρχει βελτίωση».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ