ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στραματσόνι: "Δεν νομίζω ότι κινδυνεύω"

Στραματσόνι: "Δεν νομίζω ότι κινδυνεύω"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι εξήγησε ότι ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε επειδή σταμάτησε να παίζει ποδόσφαιρο και παραδέχτηκε ότι η ισοπαλία στη Βέροια ήταν σαν ήττα...

Ισοπαλία σαν ήττα ήταν για τον Παναθηναϊκό το 1-1 με τη Βέροια, όπως παραδέχτηκε ο Αντρέα Στραματσόνι, όμως ο Ιταλός αρνήθηκε ότι ο τίτλος έχει χαθεί. Ακόμα, εξέφρασε τη στήριξη του στον Στιλ και ανέφερε ότι η ομάδα πλήρωσε τον εφησυχασμό της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντρέα Στραματσόνι στη συνέντευξη Τύπου:

Για την ισοπαλία: "Είναι σαν να χάσαμε το ματς. Στα τελευταία 20 λεπτά δεν ξέρω γιατί σταματήσαμε να παίζουμε. Ίσως γιατί νομίσαμε ότι κερδίσαμε. Τιμωρηθήκαμε γι αυτό και είμαστε εμείς υπεύθυνοι".

Για την έλλειψη φρεσκάδας στο β' ημίχρονο : "Μετά από ευρωπαϊκό ματς, υπήρχαν κίνδυνοι και γι αυτό τον λόγο άλλαξα πέντε παίκτες. Είχαμε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο με 6­-7 ευκαιρίες να καθαρίσουμε το ματς. Στα τελευταία 20 λεπτά γυρίσαμε πίσω και όταν αυτό συμβαίνει μπορεί να έρθει η ισοφάριση".

Για το αν θεωρεί ότι κινδυνεύει η θέση του: "Δεν νομίζω".

Για το αν είναι καθοριστική αυτή η απώλεια βαθμών: "Είναι μεγάλη απώλεια, σαν να χάσαμε. Ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο με 6­-7 ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι. Όταν δεν το κάνεις, μπορεί να έρθει ένα σουτ από πολύ μακριά και αυτό είναι δικό σου λάθος".

Για το πώς κρίνει το αποτέλεσμα: "Αποδεχόμαστε το αποτέλεσμα. Χάσαμε όμως πολύ περισσότερες ευκαιρίες ενώ η Βέροια είχε το πρώτο σουτ στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο Στιλ έκανε το λάθος".

Για το αν συνεχίζει να στηρίζει τον Στιλ: "Στηρίζω τους παίκτες μου, άσχετα τι τους είπα στα αποδυτήρια και μένει εκεί. Είναι μια κακή στιγμή για εμάς αλλά ο δρόμος είναι μακρύς".

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ