ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στραματσόνι: "Δεν γίνονται τέτοια λάθη"

Στραματσόνι: "Δεν γίνονται τέτοια λάθη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι παρατήρησε με αυστηρότητα τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για τις επιλογές και την αδράνεια τους στη διάρκεια του παιχνιδιού με την ΑΕΚ.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Αντρέα Στραμασόνι ανέλαβε την ευθύνη, προστατεύοντας τους ποδοσφαιριστές του, ωστόσο στα αποδυτήρια τους συμπεριφέρθηκε διαφορετικά. Ο Ιταλός προπονητής τους μίλησε με αυστηρούς χαρακτηρισμούς και με υψηλή ένταση στη φωνή, αδυνατώντας να κατανοήσει ορισμένες επιλογές τους στη διάρκεια του παιχνιδιού.

Οι παρατηρήσεις του Στραματσόι αφορούσαν τις κάκιστες επιλογές στην τελική προσπάθεια, την επιπολαιότητα στις μεταβιβάσεις, την κατάχρηση στην τρίπλα και την αδράνεια στο μαρκάρισμα των αντιπάλων. "Δεν είναι δυνατό να παίζετε έτσι σε αυτό το επίπεδο, να κάνετε τέτοια λάθη σε τέτοια ματς" αναφώνησε πολλές φορές ο Ιταλός, στα αποδυτήρια του "Σπύρος Λούης".

"Κάνετε τόσο κόπο, κλέβετε τη μπάλα και όταν πάτε να τελειώσετε τη φάση, κάνετε το χειρότερο δυνατό" ανέφερε για τις αντεπιθέσεις που δεν ολοκληρώθηκαν και πρόσθεσε για την άμυνα ότι "διώχνατε σωστά τη μπάλα, κόβατε την πάσα, αλλά μετά ξεχνούσατε ότι η φάση συνεχίζετε. Δεν σταματάει το παιχνίδι". Ο Στραματσόνι επανέλαβε ότι πρέπει να συνεχίσουν και περιμένει απ' όλους να προσπαθήσουν να διορθώσουν τα λάθη τους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ