ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στραματσόνι: "Δεν έχω να πω κάτι στους παίκτες μου"

Στραματσόνι: "Δεν έχω να πω κάτι στους παίκτες μου"
Στραματσόνι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός δεν κατέστη εφικτό να νικήσει τον Ηρακλή, αλλά ο προπονητής του, Αντρέα Στραματσόνι, έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του. "Πρόκριση με κάθε κόστος" το μήνυμα του Ιταλού.

Στο 0-0 έμεινε με τον Ηρακλή ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα για τον όμιλο του Κυπέλλου. Μετά το παιχνίδι ο τεχνικός του "τριφυλλιού", Αντρέα Στραματσόνι, υποστήριξε ότι αυτή τη φορά δεν έχει να προσάψει το παραμικρό στους παίκτες του, αφού "τα έδωσαν όλα στον αγωνιστικό χώρο".

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Αντρέα Στραματσόνι ανέφερε στον OTE TV: " Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και αυτή τη φορά δεν έχω να πω τίποτα στους παίκτες μου. Τα έδωσαν όλα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν θυμάμαι πόσες τελικές ευκαιρίες είχαμε, 18-19, κάποιες φορές αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι θα το αντιστρέψουμε αυτό".

Για το αν είναι ψυχολογικό το θέμα:

"Όχι γιατί ήταν διαφορετικοί παίκτες. Το γεγονός ότι δημιουργούμε ευκαιρίες σημαίνει ότι παίζουμε με καλό τρόπο, δημιουργούμε ευκαιρίες και πρέπει να βάλουμε ένα γκολ και στη συνέχεια μπορεί να μπουν τρία και τέσσερα γκολ. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά το παιχνίδι της Κυριακής".

Για τον Μίγγο:

"Πρώτα απ' όλα είμαι χαρούμενος για τον Μίγγο διότι μετέφερε το παιχνίδι με τον τρόπο και την ποιότητα που ήθελα. Και τώρα που έχουμε πολλούς μέσους εκτός με τραυματισμούς να αποτελέσει μια επιλογή για εμάς".

Για το αν πιστεύει ότι ο Παναθηναϊκός θα προκριθεί:

"Σίγουρα είναι στόχος μας και πρέπει να προκριθούμε με κάθε κόστος έχουμε δυο παιχνίδια μπροστά μας και θα πάρουμε τη νίκη".

Photo credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ