ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στραματσόνι: "Δεν αντιμετωπίσαμε με σωστή νοοτροπία το ματς"

Στραματσόνι: "Δεν αντιμετωπίσαμε με σωστή νοοτροπία το ματς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι δεν έψαξε για δικαιολογίες μετά τη φιλική ήττα από την Ομόνοια και μιλώντας στην κάμερα της "NOVA" τόνισε πως αρκετοί παίκτες των πράσινων δεν έπαιξαν όπως έπρεπε και τόνισε ότι στο ματς με την Μπρόντμπι όλοι θα δουν τον πραγματικό Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 3-0 από την Ομόνοια σε φιλική αναμέτρηση στην Κύπρο και αυτό σίγουρα θα προβλημάτισε τον Αντρέα Στραματσόνι. Ο Ιταλός τεχνικός δεν έψαξε για δικαιολογίες μετά την αναμέτρηση τονίζοντας ότι κάποιοι παίκτες του δεν αντιμετώπισαν με τη νοοτροπία που έπρεπε την αναμέτρηση.

Σημείωσε όμως πως αυτός δεν ήταν ο πραγματικός Παναθηναϊκός και εξέφρασε τη σιγουριά του πως στο ματς της Πέμπτης με την Μπρόντμπι ο Παναθηναϊκός θα δείξει τον πραγματικό του εαυτό:

"Μερικές φορές αυτό συμβαίνει. Αυτός δεν είναι ο πραγματικός Παναθηναϊκός. Κάναμε ένα κακό παιχνίδι, κυρίως αμυντικά. Η άμυνά μας ήταν το δυνατό μας σημείο στα προηγούμενα ματς καθώς δεν δεχτήκαμε γκολ αλλά για να είμαι ειλικρινής σήμερα πολλοί παίκτες δεν αντιμετώπισαν με σωστή νοοτροπία το ματς".

Ανησυχείτε καθόλου ενόψει του αγώνα με την Μπρόντμπι;
"Δεν ανησυχώ. Σε λίγες μέρες θα δείτε τον πραγματικό Παναθηναϊκό".

Τι δεν πήγε καλά σήμερα;
"Όπως σας είπα και χωρίς να ψάχνω δικαιολογίες δεν προσεγγίσαμε σωστά αυτό το φιλικό αμυντικά. Δεν είναι μόνο θέμα ενός παίκτη, του Μολέντο ή των παικτών που δεν ήταν εδώ. Το μόνο θετικό απόψε ήταν οι οπαδοί μας. Φανταστικοί ήταν οι μόνοι που ήταν το αληθινό μέρος του Παναθηναϊκού. Είναι πολύ σημαντικό να ξεχάσουμε αυτό το ματς καθώς στο επόμενο ματς θα δείτε τον πραγματικό Παναθηναϊκό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ