ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στρακόσα και Τουνκαρά για τον Παναθηναϊκό

Στρακόσα και Τουνκαρά για τον Παναθηναϊκό

Δανεισμούς από τη Λάτσιο φέρεται να επιχειρεί ο Παναθηναϊκός, με τον 21χρονο γκολκίπερ Θωμά Στρακόσα και τον 20χρονο στράικερ, Μαμαντού Τουνκαρά.

Η σύνδεση του Παναθηναϊκού με φήμες στην ιταλική αγορά, διατηρείται αμείωτη μέχρι το φινάλε των μεταγραφών... Όπως αναφέρουν στη Ρώμη, ο Αντρέα Στραματσόνι επιχειρεί να εξασφαλίσει το δανεισμό του 21χρονου τερματοφύλακα της Λάτσιο, Θωμά Στρακόσα.

Ο Αλβανός γκολκίπερ, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Αθήνα (είναι γιος του παλαίμαχου, Φώτη Στρακόσα) φέρεται να έχει δεχτεί δύο προτάσεις από την Ελλάδα, η μία εκ των οποίων χρεώνεται στον Παναθηναϊκό. Νωρίτερα, είχε απορρίψει προσφορές από τη Νότιγχμα Φόρεστ και τη Χαλ.

Από το Τριφύλλι υποστήριζαν ότι αποφάσισαν να προχωρήσουν με τους γκολκίπερ τους οποίους διαθέτουν και δεν άφηναν περιθώριο για μεταγραφή στην εστία. Επιπροσθέτως, ο Στρακόσα αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, αφού δεν λογίζεται ως γηγενής για τη λίστα της UEFA.

Επίσης, άλλος ένας ποδοσφαιριστής της Λάτσιο, ο 20χρονος επιθετικός Μαμαντού Τουνκαρά, σχετίστηκε με τον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός στράικερ, με καταγωγή από τη Σενεγάλη εμφανίζεται να έχει πρόταση από το Τριφύλλι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα "canoticias.pt".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ