ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στόχος στα Εμιράτα, παίκτης του Παναθηναϊκού

Στόχος στα Εμιράτα, παίκτης του Παναθηναϊκού

Η Αλ Σαρία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, φέρεται να έχει στο στόχαστρο της έναν ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, εάν δεν προχωρήσει τους πρώτους στόχους της.

Επιθυμητός στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι ένας ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της βραζιλιάνικης ιστοσελίδας www.mg.superesportes.com.br.

Το ρεπορτάζ από τη Βραζιλία υποστηρίζει ότι η Αλ Σαρία έχει ως μεταγραφικό στόχο έναν παίκτη του Τριφυλλιού, αλλά, δεν κατάφερε να ανακαλύψει το όνομα του.

Η ομάδα από τα ΗΑΕ διαπραγματεύτηκε την αγορά του αμυντικού Μαρκίνιος από την Παρί Σεν Ζερμέν και του επιθετικού χαφ, Μεκοσούλ από την Ατλέτικο Μινέιρο, όμως, δεν είχε επιτυχία μέχρι στιγμής.

Εφόσον δεν ευοδωθούν οι διαπραγματεύσεις, θα στρέψει το ενδιαφέρον της στην Αθήνα και έχοντας ξεχωρίσει κάποιον από το ρόστερ του Γιάννη Αναστασίου. Όσο για την ταυτότητα του παίκτη, μόνο εικασίες μπορούν να γίνουν.

Στο παρελθόν ο Πράνιτς είχε ορισμένες κρούσεις από τα Εμιράτα, ο Μέντες αναζητεί προτάσεις για να αποχωρήσει, ενώ, στη συνέντευξη του στο ραδιόφωνο της Θύρας 13, ο Αλαφούζος έκανε λόγο για πρόταση για τον Μπεργκ, που, όμως, απορρίφθηκε.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ