ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στόπερ και αποδεσμεύσεις σε πρώτο πλάνο στον Παναθηναϊκό

Στόπερ και αποδεσμεύσεις σε πρώτο πλάνο στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Στον Παναθηναϊκό θέλουν μέχρι την Πέμπτη (25/6) να έχουν κλείσει με τον βασικό στόπερ και παράλληλα να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο και με τις αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών που δεν βρίσκονται στον πλάνο για τη φετινή σεζόν.

Στον Παναθηναϊκό βρίσκονται έξι μέρες μακριά από την πρώτη συγκέντρωση της επόμενης σεζόν η οποία είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 27 Ιουνίου στο Κορωπί. Άπαντες στο τριφύλλι μετρούν πλέον αντίστροφα καθώς οι μέρες των διακοπών τελειώνουν και θα μπουν και πάλι στα βάσανα για την επίτευξη των στόχων της φετινής σεζόν.

Από Δευτέρα (22/6) στο τριφύλλι αναμένεται να τρέξουν παράλληλα δυο θέματα. Αυτό της ολοκλήρωσης της απόκτησης του στόπερ ηγέτη που θα αντικαταστήσει τον Γκόρντον Σίλντενφελντ αλλά και των αποδεσμεύσεων.

Στο θέμα του στόπερ τα δεδομένα είναι λίγο πολύ γνωστά καθώς οι πράσινοι έχουν σε πρώτο πλάνο τους Σιανί, Αλκαράς και Σάντσεθ ενώ την ίδια ώρα έχουν προταθεί και κάποιοι ακόμη στόπερ που προς το παρών δεν έχουν απασχολήσει το τριφύλλι.

Στο κομμάτι των αποδεσμεύσεων όμως όσοι πράσινοι δεν υπολογίζονται αναμένεται να μην βρίσκονται στην πρώτη συγκέντρωση του τριφυλλιού που θα γίνει στις (27/6) και αν δεν έχουν λυθεί τα συμβόλαια τους ή δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή μέχρι τον Ιούλιο τότε θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις στις 14 Ιουλίου. Με την επιστροφή των πράσινων από την Ολλανδία.

Στους παίκτες που δεν υπολογίζονται βρίσκονται οι Μέντες, Σπυρόπουλος, Ρισβάνης, Ντίνας, Γκέκας, Σταματάκης αλλά τα δεδομένα δεν είναι τα ίδια για όλους πλην του ότι όλοι γνωρίζουν ότι βρίσκονται εκτός πλάνων για την επόμενη σεζόν.

Λύση συμβολαίων για δυο

Στο τριφύλλι επιθυμούν τη λύση των συμβολαίων σίγουρα με τους Μέντες και Σπυρόπουλο αλλά με τους υπόλοιπους τέσσερις δεν αποκλείεται να υπάρξει η λύση του δανεισμού σε άλλες ομάδες άλλες ομάδες έτσι ώστε να μπορέσουν οι πράσινοι να τους τσεκάρουν μια ακόμη χρονιά.

Για τους Ρισβάνη και Ντίνα εξάλλου δεδομένο είναι το ενδιαφέρον της ομάδας του Πανιωνίου αλλά και εδώ τα δεδομένα είναι διαφορετικά για κάθε περίπτωση καθώς ο μεν Ρισβάνης έχει συμβόλαιο μόλις για έναν χρόνο ακόμα ενώ ο δε Ντίνας είχε ανανεώσει τον Δεκέμβριο το συμβόλαιο του μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Σε ότι δε έχει να κάνει με τους δυο νεαρούς ποδοσφαιριστές Γκέκα και Σταματάκη θα πρέπει να δούμε τι θα προκύψει από τις επαφές που θα έχουν οι δυο πράσινους με τους Φύσσα, Βόκολο.

Επίσης οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού αναμένεται να τα πουν και με τον Αλέξανδρο Ταμπάκη καθώς ο δανεισμός του στην Φένλο έχει ολοκληρωθεί και θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το αν θα επιστρέψει στο τριφύλλι ή αν θα μείνει και αυτός ελεύθερος καθώς το συμβόλαιο του 22χρονου γκολκίπερ λήγει το 2016.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ