ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στον πάγκο μετά από 13 παιχνίδια ο Λουκ Στιλ

Στον πάγκο μετά από 13 παιχνίδια ο Λουκ Στιλ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Ηρακλή την Πέμπτη (27/10) στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Λουκ Στιλ να αναμένεται να είναι εκτός αποστολής και έναν εκ των Βλαχοδήμου, Κοτσόλη θα πάρει θέση βασικού κάτω από τα γκολπόστ.

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής έως τώρα στον Παναθηναϊκό ο οποίος δεν έχει χάσει ούτε λεπτό συμμετοχής στα 13 παιχνίδια που έχουν δώσει οι πράσινοι σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι ο Λουκ Στιλ. Ο βασικός γκολκίπερ των πράσινων έχει το απόλυτο έχοντας παίξει σε 13 ματς από 90λεπτα κάτι το οποίο σημαίνει ότι συνολικά έχει αγωνιστεί 1.170 λεπτά.

Ο Στιλ είναι αρκετά πιο μπροστά από τους Ζέκα (1.068 λεπτά) και Μπεργκ (1.064 λεπτά) που τον ακολουθούν με δώδεκα ματς ο καθένας ενώ από τους είκοσι παίκτες που έχει χρησιμοποιήσει ο Αντρέα Στραματσόνι ως τώρα σε 13 παιχνίδια έχει παίξει πλην του Στιλ μόνο ο Βιγιαφάνιες.

Την Πέμπτη (27/10) όμως στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Ηρακλή ο Άγγλος τερματοφύλακας θα μείνει για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν. Αν δεν συμβεί κάποιο απρόοπτο στην τελευταία προπόνηση των πράσινων την Τετάρτη ο 30χρονος γκολκίπερ θα μείνει εκτός αποστολής καθώς ο Αντρέα Στραματσόνι θα πάρει μαζί του στην 18άδα τους Οδυσσέα Βλαχοδήμο και Στέφανο Κοτσόλη.

Βλαχοδήμος ή Κοτσόλης

Η επιλογή που θα κάνει ο Ιταλός προπονητής όμως ίσως δείξει αν υπάρχει θέμα και με τον Στιλ σε ό,τι έχει να κάνει με το ενδεχόμενο να χάσει την θέση του βασικού γκολκίπερ, τουλάχιστον προσωρινά, καθώς προέρχεται από συνεχόμενα λάθη στα ματς με Ξάνθη, Σταντάρ αλλά και Βέροια στην φάση όπου έχασε την μπάλα και οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 53' της αναμέτρησης.

Η λογική λέει πως στο ματς του Κυπέλλου ο Στραματσόνι θα εμπιστευθεί τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο ο οποίος είναι ο δεύτερος γκολκίπερ στην Ελλάδα και αυτός ο οποίος θα πάρει τα περισσότερα, αν όχι όλα τα ματς στον θεσμό. Και άρα ο Κοτσόλης ο οποίος είναι δεύτερος γκολκίπερ στην Ευρώπη θα μείνει στον πάγκο. Αυτό τουλάχιστον είναι το αρχικό πλάνο.

Αν όμως ο Ιταλός δώσει το χρίσμα του βασικού στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ηρακλή στον Κοτσόλη δεν αποκλείεται να θέλει να δώσει ένα ενενηντάλεπτο στον έμπειρο τερματοφύλακα προκειμένου να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και να τον χρησιμοποιήσει στη συνέχεια και στο ματς του πρωταθλήματος με τον "Γηραιό".

Όχι φυσικά για να αμφισβητηθεί ο "νούμερο ένα" στην ιεραρχία της πράσινης εστίας αλλά για να τον αποφορτίσει λίγο και από την συνεχόμενη κριτική που δέχεται το τελευταίο διάστημα, αποτέλεσμα των λαθών που έχει κάνει στα τελευταία παιχνίδια.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ