ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στον πάγκο με Άγιαξ ο Στραματσόνι

Στον πάγκο με Άγιαξ ο Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το πειθαρχικό συμβούλιο της UEFA εκδίκασε την Πέμπτη (10/11) και την υπόθεση του Αντρέα Στραματσόνι για την αποβολή του στο ημίχρονο με την Σταντάρ Λιέγης και τιμώρησε τον Ιταλό με μια αγωνιστική.

Εκδικάστηκε την Πέμπτη (10/11) η υπόθεση του Αντρέα Στραματσόνι για την αποβολή του στο ημίχρονο με την Σταντάρ Λιέγης με τον Ιταλό να τιμωρείται με μια αγωνιστική την οποία έχει ήδη εκτίσει στο παιχνίδι με τους Βέλγους στην Λεωφόρο.

Ο Ιταλός τεχνικός και ο Παναθηναϊκός είχαν απολογηθεί μέσω υπομνήματος, με την πειθαρχική επιτροπή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας να του επιβάλλει εν τέλει συνολική ποινή μιας αγωνιστικής.

Αυτό σημαίνει ουσιαστικά πως στον αγώνα με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ θα είναι κανονικά στον πάγκο της ομάδας των πράσινων εκτός και αν συμβεί τίποτα απρόοπτο στο θέμα του προπονητή.

Από εκεί και πέρα βάσει της έκθεσης του παρατηρητή του αγώνα που έκανε λόγο για άναμμα καπνογόνων από την πλευρά των οπαδών του Παναθηναϊκού, θα επιβληθεί κάποιο μικρό πρόστιμο όπως προβλέπει το άρθρο 16 του σχετικού κώδικα της UEFA, με την οριστική απόφαση να αναμένεται να παρθεί πάντως την ερχόμενη Πέμπτη (17/11) όπου θα εξεταστεί η υπόθεση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ