ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στον γιατρό του στη Δανία ο Τελάντερ

Στον γιατρό του στη Δανία ο Τελάντερ
Τελάντερ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ράσμους Τελάντερ βρίσκεται με άδεια στη Δανία προκειμένου να επισκεφτεί και πάλι τον γιατρό του ο οποίος τον έχει χειρουργήσει στο πέλμα.

Άδεια προκειμένου να ταξιδέψει στην Δανία και να επισκεφτεί εκ νέου τον γιατρό του που τον έχει χειρουργήσει στο πόδι εξασφάλισε ο Ράσμους Τελάντερ. Ο άσος του Παναθηναϊκού την Πέμπτη δεν ήταν στην Ελλάδα καθώς είχε ήδη πάρει το αεροπλάνο για να ταξιδέψει στην πατρίδα του.

Ο 25χρονος αμυντικός μετά από μερικές δυνατές προπονήσεις με την ομάδα του Παναθηναϊκού ένιωσε και πάλι κάποιες ενοχλήσεις στο πέλμα του δεξιού του ποδιού και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για κάποιες μέρες.

Θέλοντας όμως να πάρει και πάλι μια επιπλέον γνώμη και να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα ώστε να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο άμεσα ζήτησε και πήρε άδεια από τους πράσινους.

Ο Τελάντερ αρχικά πάει στη Δανία για να συζητήσει με τον γιατρό του τι μπορεί να κάνει, τι δεν πάει καλά και γιατί την ώρα που αρχίσει να προπονείται σε πιο έντονους ρυθμούς νοιώθει πάλι ενοχλήσεις. Όπως έχουν πει κάποιοι ειδικοί στο συγκεκριμένο πρόβλημα της κοιλοποδίας δεν χωράει άλλη εγχείριση καθώς ήδη ο Δανός αμυντικός έχει περάσει δυο φορές την πόρτα του χειρουργείου.

Ο 25χρονος άσος αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα την Δευτέρα και φυσικά όλοι στον Παναθηναϊκό ελπίζουν να γυρίσει με ευχάριστα νέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ