ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στον Αλαφούζο πλέον το "μπαλάκι" για Δώνη

Στον Αλαφούζο πλέον το "μπαλάκι" για Δώνη
EUROKINISSI

Ο Νίκος Νταμπίζας θα μεταφέρει στον Γιάννη Αλαφούζο τις απαιτήσεις του Γιώργου Δώνη και ο μεγαλομέτοχος θα πάρει την τελική απόφαση για τη συνεργασία των δύο πλευρών.

Στον Γιάννη Αλαφούζο εναπόκειται πλέον η πρόσληψη του Γιώργου Δώνη στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού. Παρά την αρχική σιγουριά που εκφράστηκε από την ΠΑΕ για τις συζητήσεις με τον 48χρονο προπονητή, εντούτοις ύστερα από λίγο έγινε γνωστό ότι υπάρχουν σημαντικές εκκρεμότητες...

Από τη συνάντηση του Νίκου Νταμπίζα με τον ατζέντη του Γιώργου Δώνη προέκυψαν δύο ζητήματα. Το πρώτο αφορά στο οικονομικό και το δεύτερο στη διάρκεια της συνεργασίας.

Οι συνολικές αποδοχές που πρότεινε ο Νταμπίζας για το προπονητικό επιτελείο δεν ικανοποιούν τον Δώνη και τους συνεργάτες του, οι οποίοι ζήτησαν περισσότερα χρήματα. Επίσης, ο Δώνης θέλει να δεσμευτεί για έναν χρόνο και να επαναξιολογήσει τη σχέση του με τον Παναθηναϊκό το επόμενο καλοκαίρι, ενώ ο Νταμπίζας έχει καταρτίσει ένα πιο μακροχρόνιο σχέδιο.

Πλέον, ο Νταμπίζας θα μεταφέρει τις απαιτήσεις του Δώνη στον Αλαφούζο και αυτός θα κληθεί να πάρει την τελική απόφαση. Κυρίως, να αυξήσει την προσφορά στο οικονομικό σκέλος, αφού το ποδοσφαιρικό πλάνο αποτελεί ευθύνη του Νταμπίζα και ο μεγαλομέτοχος δεν πρόκειται να ανακατευτεί. Φυσικά, δεν αποκλείεται και ο Γιώργος Δώνης να κάνει τις δικές του υποχωρήσεις, ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή και να εργαστεί στον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ