ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στον "αέρα" ο Λουτσιάνο στον Παναθηναϊκό

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (Eurokinissi Sports)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λουτσιάνο δεν έχει επιστρέψει ακόμα από τη Βραζιλία όπου βρέθηκε για τις γιορτές των Χριστουγέννων, καθώς έχει άδεια και στο τριφύλλι θα συζητούσαν ακόμα και την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό.

Στην Βραζιλία εξακολουθεί να παραμένει ο Λουτσιάνο έχοντας επισήμως άδεια από τον Παναθηναϊκό και αναμένεται να επιστρέψει στην διάρκεια της εβδομάδας.

Μια άδεια που για τον 25χρονο μεσοεπιθετικό έχει κρατήσει σχεδόν είκοσι μέρες καθώς μην ξεχνάμε πως αναχώρησε πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Η έλευση του στην Ελλάδα δεν αποκλείεται να φέρει και κάποιες συζητήσεις με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για τη συνέχεια της συνεργασίας των δυο πλευρών με μικρότερες απολαβές.

Ο Λουτσιάνο είχε αποκτηθεί ως δανεικός για έξι μήνες από την Κορίνθιανς και από 1/1/2018 θα άνηκε στο τριφύλλι για τα επόμενα 3,5 χρόνια.

Στον Παναθηναϊκό αν μπορούσαν θα συζητούσαν ακόμα και για τη λύση του συμβολαίου του. Βέβαια στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει και το ηθικό θέμα καθώς ο παίκτης είναι τραυματίας και αυτό είναι κάτι που κάνει τους πράσινους να σκέφτονται διπλά και τριπλά τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Το δεδομένο πάντως είναι πως με την έλευση του στην Αθήνα αναμένεται να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις με τον Λουτσιάνο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ