ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο στόχαστρο ο Ντουγκλάο

Στο στόχαστρο ο Ντουγκλάο
Ντουγκλάο

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο πρώην αμυντικός της Καβάλας Ντουγκλάο, που προορίζεται για αντι-Καντέ

Ο Γενάρης πλησιάζει και όπως είναι λογικό τα θέματα που αφορούν διοικητικά, μεταγραφές και αποχωρήσεις όσο πάνε και κορυφώνονται.

Μπορεί αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός να μην έχει την ρευστότητα που θα ήθελαν οι άνθρωποι της διοίκησης, όμως σε περίπτωση που αποχωρήσουν ακόμα 1-2 ποδοσφαιριστές, πέραν του Πλεσί, είναι βέβαιο πως θα γίνει τουλάχιστον μία προσθήκη.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει θέσει ο στόχο τουλάχιστον έναν αμυντικό την χειμερινή περίοδο, από τη στιγμή που ο Σεντρίκ Καντέ θα αναχωρήσει για τα γήπεδα της Γκαμπόν και της Γουινέας για το Κόπα Άφρικα.

Μέχρι στιγμής ο Πορτογάλος τεχνικός έχει στραφεί στην αγορά της πατρίδας του, την οποία και γνωρίζει καλά, όμως σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου και η πλευρά των υποψήφιων επενδυτών έχει κάνει τις κινήσεις της.

Σύμφωνα με την Derby news ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα απασχολήσει έντονα το "τριφύλλι" είναι ο Ντάγκλας Φερέιρα ή αλλιώς Ντουγκλάο. Ο 25χρονος άσος έφυγε από την Καβάλα το καλοκαίρι με προορισμό της Μπράγκα, όμως δεν έχει το χρόνο συμμετοχής που επιθυμεί και έτσι όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά.

Η εφημερίδα κάνει λόγο για πληροφορίες που ήθελαν τον μάνατζερ του να έχει συναντηθεί με τον Βλάση Τσάκα, κάτι το οποίο ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ