ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο Βέλγιο ο Μολίνς, μπαίνει ο Κουρμπέλης

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι Γκιγέρμο Μολίνς και Δημήτρης Κουρμπέλης βρίσκονται στο στάδιο της αποκατάστασης με ορίζοντα τον Ολυμπιακό, ενώ ο Λουτσιάνο θα αρχίσει προπονήσεις από τη Δευτέρα.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Λαμία το προσεχές Σάββατο (24/2), όμως η σκέψη... τρέχει στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή 2 Μαρτίου στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων έχει το δικό του πρεστίζ, ανεξαρτήτως της αγωνιστικής κατάστασης των δύο ομάδων.

Φυσικά, το δικό τους άγχος έχουν οι Γκιγέρμο Μολίνς και Δημήτρης Κουρμπέλης, οι οποίοι δεν αγωνίζονται λόγω τραυματισμού και ήθελαν να προλάβουν το ματς στο Φάληρο.

Ο Γκιγέρμο Μολίνς μετέβη την Τρίτη (20/2) ξανά στις Βρυξέλλες και για τις επόμενες δέκα ημέρες, θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποκατάστασης για το σύνδρομο των κοιλιακών - προσαγωγών. Ο στόχος του Σουηδού είναι να ξεπεράσει συντηρητικά τις ενοχλήσεις και να τεθεί στη διάθεση του Ουζουνίδη για το υπόλοιπο της σεζόν. Ωστόσο, λογικά ο Μολίνς δεν θα είναι παρών στο "Καραϊσκάκης".

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα αυξήσει την ένταση των προπονήσεων, σκοπεύοντας να ενσωματωθεί με τους συμπαίκτες του πριν το αιώνιο ντέρμπι. Ο αρχηγός έχει ξεπεράσει τη θλάση που είχε υποστεί στον δεξιό δικέφαλο και έχει πιθανότητες να είναι οριακά έτοιμος για το ματς του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, όμως η τελική απόφαση θα παρθεί από τον Ουζουνίδη.

Ο Λουτσιάνο Νέβες αναμένεται να μπει από τη Δευτέρα (26/2) στο πρόγραμμα της ομάδας, για πρώτη φορά μετά από τον Σεπτέμβριο. Όμως, είναι προφανές ότι ο Βραζιλιάνος δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί και θα χρειαστεί ακόμα αρκετές μέρες για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό.

Ο ίδιος στην διάρκεια της χθεσινής μέρας έγραψε στον λογαριασμό του στο instagram πως ανυπομονεί να ξεκινήσει και πάλι προπονήσεις: “Πέντε μέρες για κανονική προπόνηση, ο Θεός είναι μεγάλος”.

Photo credits: Eurokinissi

5 days for normal training God is faithful

A post shared by Luciano_18 (@lucianoneves18) on

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ