ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο τραπέζι οι προτάσεις για τον Κουλιμπαλί

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο εκπρόσωπος του Ουσμάν Κουλιμπαλί θα συναντηθεί με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και θα αναλύσουν το ενδιαφέρον από το εξωτερικό. Νέες συζητήσεις για Μολέντο.

Για το μέλλον του Ουσμάν Κουλιμπαλί θα συζητήσουν σήμερα (22/1) ο εκπρόσωπος του και οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού. Στη συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ θα τεθούν επί τάπητος οι προτάσεις που υπάρχουν και ποια είναι η προτίμηση του ποδοσφαιριστή.

Η Μέχελεν έχει προτείνει συγκεκριμένα ποσά στον Κουλιμπαλί και στον Παναθηναϊκό, ενώ έχει εκδηλωθεί το έντονο ενδιαφέρον της Μπούρσασπορ με τον Πολ Λε Γκεν στον πάγκο. Ο 27χρονος δεξιός μπακ προτιμά να αγωνιστεί στο Βέλγιο, παρότι στην Τουρκία τα χρήματα είναι περισσότερα.

Πάντως, ο Κουλιμπαλί μοιάζει αναποφάσιστος, ενώ φαίνεται πως περιμένει κάτι από την Αγγλία. Από την άλλη, οι άνθρωποι του Τριφυλλιού θέλουν να τελειώνουν με την πώληση του αμυντικού από το Μάλι, από τη στιγμή που διαπιστώνουν ότι έχει τάσεις φυγής.

Επίσης, σήμερα θα αρχίσουν ξανά οι επαφές του Παναθηναϊκού και της Ιντερνασιονάλ για τη μεταγραφή του Ροντρίγκο Μολέντο. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορά στο οικονομικό, αλλά εκτιμάται πως θα επιτευχθεί συμφωνία. Είναι κάτι που πρέπει να συμβεί, προτού ο Μολέντο επιλέξει να πιέσει με τον τρόπο του για την αποδέσμευση του...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ