ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο τουρνουά του Πούσκας η Κ17 του Παναθηναϊκού

Στο τουρνουά του Πούσκας η Κ17 του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Εφηβική ομάδα του Παναθηναϊκού θα ταξιδέψει από τις 13 έως τις 16 Μαΐου στην Βουδαπέστη για να λάβει μέρος στο 9ο τουρνουά που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην μνήμη του Φέρεντς Πούσκας.

Η ώρα για το ετήσιο τουρνουά στη μνήμη του Φέρεντς Πούσκας έφτασε και ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορούσε να λείψει ούτε από το 9ο "Puskas cup" που θα διεξαχθεί και φέτος στην Βουδαπέστη από τις 13 έως τις 16 Μαΐου.

Κάθε χρόνο συμμετέχουν στο τουρνουά ομάδες στις οποίες είτε αγωνίστηκε, είτε προπόνησε ο "Καλπάζων Συνταγματάρχης" όπως η Χόνβεντ, η Ρεάλ, ο Παναθηναϊκός αλλά και η Ακαδημία του Πούσκας.

Τη φετινή σεζόν το τριφύλλι θα ταξιδέψει με την K17 και θα βρεθεί στον Α’ όμιλο με αντιπάλους τηνΑκαδημία Πούσκαςκαι την Γκενκ.Στο Β’ όμιλο θα βρίσκεται ηΡεάλ Μαδρίτης, ηΧόνβεντ Βουδαπέστηςκαι ηΑκαδημία Χάτζι.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού

Στην Βουδαπέστη θα μεταβούν 20 ποδοσφαιριστές ο οποίοι είναι οι:Παρτύκα, Χριστογιώργος, Μανιδάκης Επ., Ντόκο, Νικολογιάννης, Ζερβόπουλος, Γκουντούνας, Μαργαρώνης, Μανιδάκης Γ., Βαρέσης, Αποστολάκης, Σκεντεράι, Καλομοίρης, Γιαούπι, Ξεπαπαδάκης, Σπίνος, Σέχου, Δημήτρουλας, Λώλος και Αμπίλας.

Την αποστολή θα συνοδεύσουν οι προπονητές της ομάδας Χένκ Χέρντερ, Κώστας Φρατζέσκος, ο γυμναστής Αλέξης Αλεξόπουλος και ο φυσικοθεραπευτής Γιάννης Γρυπάρης.

Η αποστολή του Τριφυλλιού, θα αναχωρήσει την Πέμπτη (12/5) με προορισμό την Ουγγαρία και θα επιστρέψει την Τρίτη (17/5) στην Αθήνα.

Α' ΟΜΙΛΟΣ

Παναθηναϊκός
Γκενκ
Ακ. Πούσκας

Β' ΟΜΙΛΟΣ

Ρεάλ Μαδρίτης
Χόνβεντ
Ακ. Χάτζι

Το πρόγραμμα του τουρνουά

Παρασκευή 13/5

11:00 Ακαδημία Πούσκας - Γκενκ
13:00 Χόνβεντ Βουδαπέστης - Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεπό:Παναθηναϊκός,Ακαδημία Χάτζι

Σάββατο 14/5

11:00 Ακαδημία Πούσκας -Παναθηναϊκός
13:00 Χόνβεντ Βουδαπέστης - Ακαδημία Χάτζι

Ρεπό: Γκενκ, Ρεάλ Μαδρίτης

Κυριακή 15/5

11:00 Γκενκ –Παναθηναϊκός
13:00 Ρεάλ Μαδρίτης - Ακαδημία Χάτζι

Ρεπό: Ακαδημία Πούσκας, Χόνβεντ Βουδαπέστης

Δευτέρα 16/5

12.00 Αγώνας για 5η-6η θέση (Οι 3οι των ομίλων)
14.00 Μικρός Τελικός (Οι 2οι των ομίλων)
16.00Τελικός (Οι 1οι των ομίλων)

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ