ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ο Άντολιτς

Arsenal's Joel Campbell, right, is challenged by Zagreb's Domagoj Antolic during the Champions League Group F soccer match between Arsenal and Dinamo Zagreb, at The Emirates Stadium in London, Britain, Tuesday, Nov. 24, 2015. (AP Photo/Tim Ireland)
Άντολιτς (AP Photo/Tim Ireland) AP

Όπως μετέδωσε ο Sport24 Radio 103,3 o Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του 27χρονου διεθνή Κροάτη μέσου και αρχηγού της Ντίναμο Ζάγκρεμπ, Ντομαγκόι Άντολιτς. (VIDEO)

Ένα νέο όνομα ήρθε να προστεθεί στη λίστα με τους υποψήφιους κεντρικούς μέσους για τον Παναθηναϊκό. Όπως μετέδωσε ο Κώστας Γουλής στον Sport24 Radio 103,3 o Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του Ντομαγκόι Άντολιτς.

Πρόκειται για 27χρονο διεθνή Κροάτη μέσο και αρχηγό της Ντίναμο Ζάγκρεμπ ο οποίος αγωνίζεται τόσο ως αμυντικός μέσος όσο και ως οκτάρι.

Ο Άντολιτς ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του συλλόγου. Το καλοκαίρι του 2008 έφυγε με τη μορφή του δανεισμού για τη Λοκομοτίβα όπου και παρέμεινε για 1,5 χρόνο. Το καλοκαίρι του 2011 πήγε και πάλι στη Λοκομοτίβα αυτή τη φορά ως ελεύθερος και το καλοκαίρι του 2013 η Ντίναμο Ζάγκρεμπ πλήρωσε για να τον πάρει πίσω.

Συνολικά, ο 27χρονος Κροάτης χαφ έχει αγωνιστεί σε 228 ματς στην καριέρα του και μετρά 23 γκολ και 33 ασίστ. Ανάμεσα στους αγώνες που έχει παίξει είναι φυσικά και αυτοί της σεζόν 2015-16 στους ομίλους του Champions League με τον Άντολιτς να αγωνίζεται για 180 λεπτά στις δύο αναμετρήσεις.

Φέτος η Ντίναμο Ζάγκρεμπ έχει δώσει ήδη επτά παιχνίδια και βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούς με τον 27χρονο χαφ να έχει αγωνιστεί στις πρώτες πέντε αγωνιστικές όλες ως βασικός. Την ίδια ώρα συμμετείχε στα ματς του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League απέναντι στην Οντ Γκρένλαντ. Στη συνέχεια έμεινε εκτός για τρία παιχνίδια (ένα για το πρωτάθλημα και τα δύο με την Σκεντερμπέου για τα play offs του Europa League) και επέστρεψε στο ματς του περασμένου Σαββατοκύριακου με την Λοκομοτίβα.

Photo credits: AP Photo/Tim Ireland

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ