ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο "Σουκρού Σαράτσογλου" το Φενέρ - Παναθηναϊκός

Στο "Σουκρού Σαράτσογλου" το Φενέρ - Παναθηναϊκός

Οι τούρκικες αρχές ασφαλείας επέτρεψαν τη διεξαγωγή του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό, στην παραδοσιακή έδρα της Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη.

Τα πρόσφατα τρομοκρατικά χτυπήματα στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης έχουν δημιουργήσει μία αίσθηση ανασφάλειας και έθεσαν υπό αναθεώρηση όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας, μεταξύ των οποίων και για τις αθλητικές εκδηλώσεις.

Όπως είχε ομολογήσει ο γενικός γραμματέας της Φενέρμπαχτσε, είχε συζητηθεί να αλλάξει η έδρα διεξαγωγής του φιλικού με τον Παναθηναϊκό στις 13 Ιουλίου. Αντί για το "Σουκρού Σαράτσογλου" να χρησιμοποιηθεί άλλη εγκατάσταση που θα ήταν πιο εύκολη ως προς τη φύλαξη της.

Όμως, προτιμήθηκε το παραδοσιακό "σπίτι" της τουρκικής ομάδας και η επιλογή επιβεβαιώθηκε από την επίσημη ανακοίνωση. Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε ότι τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό (13/7) και τη Λιόν (16/7) θα διεξαχθούν στο "Σουκρού Σαράτσογλου".

Το ματς θα αρχίσει στις 21:00 ώρα Ελλάδας και τα εισιτήρια θα τεθούν στην κυκλοφορία μία ημέρα νωρίτερα, στις 12/7. Πάντως, θα ληφθούν αυστηρά μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να αποφευχθούν οι εκπλήξεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ