ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο προσκήνιο το ματς, στην άκρη τα υπόλοιπα στον Παναθηναϊκό

Στο προσκήνιο το ματς, στην άκρη τα υπόλοιπα στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο κοινός στόχος της αλλαγής του αρνητικού κλίματος, ενώνει τους πάντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού και επικεντρώνονται στο παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Κομβική σημασία για την επιτυχή κατάληξη της προσπάθειας του Παναθηναϊκού στα Πηγάδια, έχει η διάθεση που θα παρουσιάσουν οι ποδοσφαιριστές. Διότι σημαντικό ρόλο στην κακή απόδοση της ομάδας από την αρχή της σεζόν - εκτός από τα λάθη στο μεταγραφικό σχεδιασμό και τις παραλείψεις του Γιάννη Αναστασίου - παίζουν η νωθρότητα και η έλλειψη αυτοπεποίθησης των παικτών.

Οι πράσινοι δείχνουν να έχουν "αδειάσει" ψυχολογικά και φαίνονται να μην προσπαθούν να αντιστρέψουν την κατάσταση! Δεν θυμίζουν εκείνους οι οποίοι έτρεχαν ασταμάτητα και κέρδιζαν όλες τις μονομαχίες από τους αντιπάλους τους, ακόμα και όταν οι συνθήκες του ματς δεν τους ευνοούσαν.

Η πραγματικότητα είναι πως η σχέση των παικτών με τον Γιάννη Αναστασίου έχει επηρεαστεί και δεν έχει το "δέσιμο" που επικρατούσε μέχρι πριν λίγους μήνες. Επίσης, είναι γεγονός ότι την κύρια ευθύνη φέρει ο κόουτς του Τριφυλλιού, με ορισμένες δημόσιες τοποθετήσεις του, που εξέθεσαν τους ποδοσφαιριστές.

Ωστόσο, στη δεδομένη χρονική συγκυρία, που ο Παναθηναϊκός έχει ένα παιχνίδι καθοριστικό για τη συνέχεια, ο Αναστασίου προσπαθεί να συσπειρώσει την ομάδα και να παρατάξει έντεκα "μαχητές", οι οποίοι θα τα δώσουν όλα στον αγωνιστικό χώρο.

Μπορεί να υπάρχουν εσωτερικές διαφορές, όμως στην παρούσα φάση το κλίμα θα βαρύνει επικίνδυνα για όλους σε περίπτωση νέου αρνητικού αποτελέσματος και οφείλουν άπαντες να παραμερίσουν τα εξωαγωνιστικά και να προσπαθήσουν για να μεταβάλλουν την κατάσταση!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ