ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο πλευρό του Παναθηναϊκού η Super League για την έφεση στον Ταυλαρίδη

Στο πλευρό του Παναθηναϊκού η Super League για την έφεση στον Ταυλαρίδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Super League έκανε πρόσθετη παρέμβαση υπέρ του Παναθηναϊκού στην έφεση που κατέθεσε στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά του Στάθη Ταυλαρίδη, επομένως στέκεται στο πλάι του "τριφυλλιού".

Η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών επιδίκασε στον Στάθη Ταυλαρίδη περίπου 270.000 ευρώ και εκεί περιλαμβάνεται κι ένα ποσό 7.600 ευρώ που αφορά την Εισφορά Αλληλεγγύης. Η Super League έκανε πρόσθετη παρέμβαση υπέρ του Παναθηναϊκού στην έφεση που κατέθεσε στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά του Έλληνα αμυντικού και στέκεται στο πλάι του "τριφυλλιού", όπως αναφέρει η "Live Sport".

Ο συγκεκριμένος φόρος έχει προκαλέσει προβλήματα στη σχέση κι άλλων ΠΑΕ με τους παίκτες τους, καθώς οι περισσότερες διοικήσεις δεν τον καταβάλλουν. Έτσι, λοιπόν, η Λίγκα έκανε παρέμβαση υπέρ του Παναθηναϊκού, ελπίζοντας ότι θα ληφθεί απόφαση από το Διαιτητικό Δικαστήριο που θα δικαιώνει τις ομάδες και θα δέχεται ότι δεν πρέπει να πληρώνουν αυτή την Εισφορά και έτσι θα μπορούν να πάρουν μια οικονομική ανάσα.

Η έφεση του Παναθηναϊκού θα εκδικαστεί την Μεγάλη Τρίτη (11/4) και πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι η πρωτόδικη απόφαση ελήφθη με ομοφωνία από τα μέλη της ΕΕΟΔ. Μένει να δούμε αν θα δικαιωθεί ο Παναθηναϊκός και θα δημιουργήσει... ντόμινο και για τις άλλες ομάδες.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ