ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο Περιστέρι για τον Καρέλη του Παναθηναϊκού άνθρωπος της ΚΠΡ

Στο Περιστέρι για τον Καρέλη του Παναθηναϊκού άνθρωπος της ΚΠΡ
INTIME SPORTS

Σκάουτ της ΚΠΡ θα δει για δεύτερη συνεχόμενη φορά αγωνιζόμενο τον Νίκο Καρέλη καθώς θα βρεθεί στο γήπεδο του Περιστερίου για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Το "τσεκάρισμα" και το "scouting" της ΚΠΡ στο Νίκο Καρέλη συνεχίζεται με άνθρωπο των Άγγλων να βρίσκεται και την Κυριακή το βράδυ στο Περιστέρι για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητος.

Ο Άγγλος σκάουτ ο οποίος βρέθηκε και στην Λεωφόρο στο ματς με τον Αστέρα αλλά είδε μόλις για 25 λεπτά τον Καρέλη θα δώσει το παρών και στις εξέδρες του γηπέδου του Ατρόμητου έχοντας τα μάτια του στραμμένα πάνω στον Έλληνα φορ του Παναθηναϊκού.

Οι Άγγλοι όλη την χρονιά έχουν στο στόχαστρο τους τον Καρέλη και επέλεξαν να τον δουν σε δυο παιχνίδια από κοντά προκειμένου να δουν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Η ΚΠΡ μπορεί να υποβιβάστηκε στην Championship αλλά στόχος των ανθρώπων είναι να ανέβει άμεσα η ομάδα και για αυτό αναζητά πολύ καλές λύσεις για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής και παράλληλα οικονομικές. Οι Άγγλοι σαφώς και έχουν να διαθέσουν τα χρήματα που θέλει ο Παναθηναϊκός για να πει το "ναι" σε ενδεχόμενη πρόταση και μένει να δούμε αν θα προχωρήσουν ή όχι καθώς και το αν κατατεθεί πρόταση ποια θα είναι η απόφαση του ίδιου του Καρέλη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ