ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο Μπόρας ο Μπαϊράμι

Στο Μπόρας ο Μπαϊράμι

Ο Εμίρ Μπαϊράμι έχει μεταβεί στο Μπόρας και θα εξεταστεί από την επικεφαλής του ιατρικού τιμ της Έλφσμποργκ, ενώ έχουν φουντώσει οι φήμες ότι έχει αρχίσει διαπραγματεύσεις με τη σουηδική ομάδα.

Στην αγαπημένη του πόλη στη Σουηδία βρίσκεται από την προηγούμενη Παρασκευή (13/2) ο Εμίρ Μπαϊράμι, όταν και πήρε άδεια από την ΠΑΕ, προκειμένου να επισκεφθεί έναν γιατρό της δικής του επιλογής.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός έχει μεταβεί στο Μπόρας και έχει προγραμματίσει ραντεβού με την επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της Έλφσμποργκ, δρ. Ματίλντα Λουντμπλάντ.

Τη συνάντηση επιβεβαίωσε και η ίδια, σε δηλώσεις της στην ιστοσελίδα Fotbollskanalen: " Θα εξετάσω τον Εμίρ. Θα μελετήσω τις εξετάσεις του και θα αποκτήσω μία εικόνα για την κατάσταση της υγείας του".

Παράλληλα, η παρουσία του Μπαϊράμι στο Μπόρας, την πόλη όπου εδρεύει η Έλφσμποργκ, με τη φανέλα της οποίας ξεπετάχτηκε στο ποδοσφαιρικό στερέωμα, δημιούργησαν και άλλους συνειρμούς.

Στον τοπικό Τύπο κυκλοφόρησαν σενάρια ότι ο Μπαϊράμι έχει προσεγγίσει τους διοικούντες την παλιά του ομάδα, προκειμένου να συζητήσει την προοπτική της συνεργασίας τους από το καλοκαίρι και έπειτα.

Πάντως, ο αθλητικός διευθυντής της Έλφσμποργκ, Στέφαν Αντρέασον, δήλωσε άγνοια επί του θέματος, μιλώντας στην ιστοσελίδα "BT", αλλά δεν το απέκλεισε: "Τη μέρα που ο Εμίρ θα αποφασίσει να γυρίσει σπίτι του, εμείς θα ενδιαφερθούμε. Αλλά δεν έχουν αρχίσει τέτοιες συζητήσεις. Ο Εμίρ είναι 27 ετών και κάνει διεθνή καριέρα, οπότε πιστεύω ότι έχει άλλα πράγματα στο μυαλό του αυτό τον καιρό".

Την πληροφορία αρνήθηκε να σχολιάσει και η γιατρός, η οποία θα εξετάσει τον Μπαϊράμι, παραπέμποντας στη διάσταση της επίσκεψης του χαφ του Παναθηναϊκού. "Ελπίζω να νιώσει καλά μετά το τσεκ απ που θα του κάνουμε", αρκέστηκε να τονίσει.

Θέση για το θέμα απέφυγε να πάρει και ο εκπρόσωπος του Μπαϊράμι, Πάτρικ Μορκ, ο οποίος σε ανταλλαγή μηνυμάτων που είχε με δημοσιογράφο της ιστοσελίδας Fotbollskanalen, τόνισε ότι δεν επιθυμεί να το σχολιάσει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ