ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο Μιλάνο για δύο μεταγραφές

Στο Μιλάνο για δύο μεταγραφές

Στο Μιλάνο βρίσκεται από χθες ο μάνατζερ Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, ο οποίος, ως άτυπος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, προσπαθεί να κλείσει δύο μεταγραφές.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος δεν αντικαταστάθηκε από τεχνικό διευθυντή μετά την παραίτησή του και ο μάνατζερ (και του Μαρίνου Ουζουνίδη μεταξύ άλλων), Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, ο οποίος εδώ και έναν μήνα είναι ο μεταγραφικός "βραχίονας" του Έλληνα κόουτς, βρίσκεται από χθες στο Μιλάνο για... ψώνια.

Στην ατζέντα του είναι βασικά οι επαφές για αριστερό μπακ (εναλλακτική του Νίκλας Χουλτ) και επιθετικό, όμως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο επαφών και για εξτρέμ.

Ο Ουζουνίδης "καίγεται" και για τις τρεις θέσεις, αν και σήμερα εκπνέει η σχετική προθεσμία της UEFA (δικαίωμα δήλωσης μιας αλλαγής στη λίστα, όπως ο Ολυμπιακός με Μίλιτς - Ελιονούσι) για τα ματς του γ' προκριματικού γύρου του Europa League με αντίπαλο την Γκαμπάλα.

"Καίγεται" διότι θεωρεί ότι ήδη έχει χαθεί πολύτιμος μεταγραφικός χρόνος, ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στον Λουτσιάνο για περισσότερο από 20-25 λεπτά αυτή την περίοδο, ότι έχει πρόβλημα στις πτέρυγες αν δεν είναι έτοιμος ο... Χατζηγιοβάνης λόγω ίωσης, παρότι ο Καμπέσας θεωρητικά είναι σε θέση να ανταποκριθεί για 60 λεπτά. Βλέπει ότι δεν υπάρχει σε όλο το ρόστερ ούτε ένας (!) αναπληρωματικός αυθεντικός ακραίος μπακ, είτε για τη θέση του Κουλιμπαλί, είτε για τη θέση του Χουλτ, δηλώνει ευθαρσώς και με ειλικρίνεια "ο Παναθηναϊκός δεν είναι έτοιμος" και προσπαθεί να τρέξει τις εξελίξεις για να κλείσουν τα "κουτάκια".

Στους υποψήφιους είναι και ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ Γκαμπριέλ Σίλβα που ανήκει στην Ουντινέζε (δανεικός πέρυσι στο έτερο "μαγαζί" του Πότσο, την Γρανάδα, α λα Καρνέζης παλαιότερα). Ο 26χρονος, ο οποίος έγραψε στο πρώτο μισό της σεζόν 12 συμμετοχές με την ισπανική ομάδα και στο δεύτερο πέντε επιπλέον με την Ουντινέζε, είναι εντός λίστας, όχι όμως και ο βασικός υποψήφιος για τη θέση.

Ο Διαμαντόπουλος έχει σειρά επαφών στην Ιταλία με μάνατζερς, προκειμένου να δρομολογήσει στην τελική ευθεία τους δύο μεταγραφές. Ποιες θα είναι αυτές, αναμένεται να το μάθουμε εντός των επόμενων 2-3 ημερών. Πάντως, αποκλείεται να... επιστρέψει (μάλλον αύριο, Πέμπτη, 27/7) από το Μιλάνο με παίκτη στο ίδιο αεροπλάνο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ